up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Linssin Puhdistussarja

plus
Oakley

Oakley Linssin Puhdistussarja

Tuotekuvaus Oakley Linssin Puhdistussarja

Paraskaan optiikka maan päällä voi vaarantua likaa, pölyä ja luonnolliset öljyt ihoa.


Erityisesti suunniteltu Oakley silmälasien, meidän puhdistus ratkaisu tarjoaa korkeimman selkeyden vaikuttamatta optinen tarkkuus toimintaamme linssipinnoite.


Pumpun sumutin tuottaa mitataan annostus jokaiselle linssin pinnalle. Saat myös putkesta kankaalla.


Kaikki komponentit sopivat kätevästi kestävä kotelo ballististen nailon.


Oakley Linssin Puhdistussarja:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Varaosattuotteita Juoksuvarusteet kategoriastamme omasta juoksu ja triatlon verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Oakley-tuotteita runnerinn:ssa, löydät laajan valikoiman juoksu ja triatlontuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Oakley on sitoutunut kehittämään ja parantamaan juoksu ja triatlonkokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Oakley Linssin Puhdistussarja

Väri
Musta
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Sarjat

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Oakley Linssin Puhdistussarja

Loistava tuote

-

Täydellinen linssin puhdistussarja. Ota mukaan liina ja kantolaukku.

Oakley Linssin Puhdistussarja

Hyvä on!

-

Erinomainen apuväline lasien ja suksinaamarien puhdistamiseen, erityisesti käsien jälkiltä. Vaahtoaa hieman ja pesee lian hyvin pois.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up