up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley M Frame Strike Kit/Pro M Frame Lenses

plus
Oakley

Oakley M Frame Strike Kit/Pro M Frame Lenses

Tuotekuvaus Oakley M Frame Strike Kit/Pro M Frame Lenses

Ominaisuudet:

Selkeys: Tavalliset linssit voivat suurentaa kuvia. HDO®-tarkkuus antaa vähemmän vääriä näkemyksiä koko näkökentältä.

Taitekerroin: Tavallisilla linssillä esineet eivät ole todellisia, jos näet ne. HDO® tarjoaa entistä tarkemman kuvan, joten aivojesi ei tarvitse ylitöitä.

Tekniset tiedot:

UV-suoja: Kaikki Oakley-objektiivit estävät 100% UVA-, UVB- ja UVC-säteistä ja haitallista sinistä valoa jopa 400 nm.


Täydennä tilauksesi Oakley M Frame Strike Kit/Pro M Frame Lenses:lla, jonka löydät Juoksuvarusteet kokoelmastamme Varaosat tuotteiden joukosta. Selaa myös muita juoksu ja triatlon kategorioita runnerinn:ssa, joka on oma juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Varaosat varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla runnerinn:ssa!

Ominaisuudet Oakley M Frame Strike Kit/Pro M Frame Lenses

Linssityyppi
Normaali
Väri
Harmaa
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up