up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Vaihtolinssi Half Jacket 2.0 XL

plus
Oakley

Oakley Vaihtolinssi Half Jacket 2.0 XL

Tuotekuvaus Oakley Vaihtolinssi Half Jacket 2.0 XL

Muokata ulkoasua Half Jacket 2.0 XL silmälasit ja saat parhaan optisen suorituskyvyn, jos käytät sitä eniten. Kaikki vaihto linsseissä on voittamaton kirkkaus, iskunkestävyys ja 100% UV-suodatuksen Oakleys High Definition Optics (HDO).Tarkemmat tiedot


Lens muoto xl

Linssi väri selkeätTECHNOLOGIES:


High Definition Optics


Hyödy nyt Oakley Vaihtolinssi Half Jacket 2.0 XL tarjouksistamme. juoksu ja triatlon verkkokaupastamme, runnerinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden juoksu ja triatlon varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin juoksu ja triatlon kategorioihin ja löydä suosittuja Oakley-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Oakley Vaihtolinssi Half Jacket 2.0 XL

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 0 - Läpinäkyvä
Väri
Musta
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up