up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Polar Kello Vantage M

Polar Kello Vantage M

Polar Kello Vantage M

Polar Kello Vantage M

Polar Kello Vantage M

Polar Kello Vantage M

Polar Kello Vantage M

Polar Kello Vantage M

plus
Polar

Polar Kello Vantage M

Tuotekuvaus Polar Kello Vantage M

Vantage M on Polar GPS -urheilukello, joka antaa sinun tietää sijaintisi jopa pisimmillä ja kauimmilla reiteillä. Tämä malli on saanut palkintoja teknologiastaan ja kevyestä suunnittelustaan.

Ranteessa olevat Precision Prime -anturit auttavat seuraamaan sykettä. Lisäksi tämä versio sisältää Polar Vantage M -sovellukset kvantifioi harjoituksesi ja näet, minkä vaikutuksen saavutat kehosi. Ilmoitusten sisällä, jotka tiedät jokaisen rutiinin jälkeen, on poltettujen kalorimäärien paino, pituus, ikä, sukupuoli, henkilökohtainen enimmäis syke (HRmax) ja kuinka paljon harrastat. Voit myös harjoitella uintia, sen kokoonpano mahdollistaa aivohalvauksen tyylin, rytmin, iskujen ja lepoajan tunnistamisen.

Uutuuksia, joita tämä Polar-älykello sisältää, ovat vaihdettava hihna ja mahdollisuus tarkistaa puhelimeesi tulevat ilmoitukset puheluista, viesteistä, sähköposteista ja kalenteritapahtumista. Sleep Plus -sovelluksen avulla saat tietoa lepokäytännöistäsi ja siitä, kuinka tämä voi parantaa suorituskykyäsi. Haasta rajasi Polar Vantage M: llä, joka on monipuolinen multisport- ja juokseva GPS-kello kaikille, jotka rakastavat uusien ennätysten asettamista. Tämä ohut ja kevyt harjoittelukumppani tarjoaa sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset suorituskyvyn parantamiseen.

OMINAISUUDET:

Polar Vantage M on yhdistelmä uusinta urheilutekniikkaa ja kevyttä muotoilua.
Seuraavan tason ranteisiin perustuva sykemittaus
Uusi Polar Precision Prime ™ -sensorifuusioteknologia varmistaa, että Polar Vantage M seuraa sykettäsi ranteesta tarkasti myös silloin, kun meno vaikeutuu.

Ei kompromisseja tyylisi kanssa:
Yhdistä Polar Vantage M mihin tahansa ulkoasuun vaihdettavalla rannekkeella. Valitse suosikkisi Polarin valikoimasta tai käytä mitä tahansa nauhaa, jossa on 22 mm joustotangot.

Kaikki yhdessä harjoituskumppanissa:
Polar Vantage M on aina valmis auttamaan sinua riippumatta siitä, haluatko parantaa suosikkilajiasi tai haluatko mitata suoritustasi eri urheilulajeissa.

Tee työ näkyväksi:
Polar Vantage M auttaa määrittelemään harjoittelusi ja näkemään, kuinka harjoittelu rasittaa kehoasi eri tavoin.

Valitse yli 130 urheilulajista:
Polar Vantage M: n avulla voit muokata yksilöllisiä asetuksia jokaiselle urheilulajille.

Täydellinen harjoitusalusta dataa rakastavalle urheilijalle
Polar Vantage M toimii saumattomasti Polar Flow'n kanssa, joka on online-ikkuna harjoitteluun, uneen ja aktiviteetteihin. Polar Flow -palvelun avulla kaikki harjoitustiedot ovat helposti saatavilla yhdessä paikassa.
Voit myös synkronoida tietosi muille online-urheiluyhteisöille, kuten Strava tai TrainingPeaks.
Suunnittele, kouluta, analysoi
Saat automaattisen harjoituspäiväkirjan, laajat suunnittelu- ja analyysityökalut, edistymisraportit ja Polar Flow -yhteisön tuen
Jaa tietosi valmentajalle: Anna valmentajallesi pääsy harjoitustietoihin ilmaisella Polar Flow for Coach -palvelulla.


Ominaisuudet:

Ominaisuuden kohokohdat:
Polar Precision Prime: Hanki tarkka rannesykemittaus jopa vaativimmissakin olosuhteissa.
Training Load Pro: Määritä harjoituksesi rasitus ja katso kuinka harjoittelu rasittaa kehon eri osia.
Juoksuindeksi: Hanki arvio käynnissä olevasta VO2max-arvosta ja katso kuinka juoksusuorituksesi kehittyy.
Juoksuohjelma: Hanki henkilökohtainen ja mukautuva harjoitusohjelma, joka sopii sinulle ja tavoitteillesi.
Urheiluprofiilit: Polar Vantage M tukee yli 130 eri urheilulajia. Lisää suosikkiurheilulajisi Polar Vantage M -laitteeseesi Polar Flow -sovelluksessa.
Uintitiedot: Seuraa edistymistäsi altaassa. Polar Vantage M tunnistaa sykkeesi, uintityylisi, matkan, vauhdin, aivohalvaukset ja lepoajat. Etäisyyttä ja aivohalvauksia seurataan myös avovesiuinnissa.
Älykkäät kalorit: Tiedä tarkalleen kuinka monta kaloria olet kuluttanut painosi, pituutesi, ikäsi, sukupuolesi, yksilöllisen maksimisykkeesi (HRmax) ja harjoittelusi perusteella.
Harjoituksen edut: Hanki motivoivaa palautetta heti harjoituksen jälkeen, jossa kuvataan harjoituksen vaikutus
Ympärivuorokautinen seuranta: Polar Vantage M seuraa vaiheita, matkaa, kaloreita ja unta sekä antaa sinulle henkilökohtaisen aktiviteettitavoitteen jokaiselle päivälle.
Jatkuva syke: Saat kattavan kuvan sydämesi käyttäytymisestä päivän aikana. Jatkuva sykemittaus antaa sinulle entistä tarkemman kalorien palamisen ja aktiivisuuden tiedot ja kertoo päivän matalin ja korkeimman sykkeen.
Sleep Plus ™: Hyvin nukkuminen parantaa palautumistasi ja suorituskykyäsi. Polar Sleep Plus ™ tunnistaa unen ajoituksen, määrän ja laadun automaattisesti.


Tekniset tiedot:

Mitat: 46 x 46 x 12,5 mm
Paino: 45 g
Näyttö: Aina värinäytöllä. Koko 1,2 tuumaa, resoluutio 240 x 240.
Akku: 230 mAh Li pol -akku. Akun kesto jopa 30 tuntia harjoittelutilassa (GPS- ja rannepohjainen syke).
GPS: Integroitu GPS ja GLONASS. Avustettu GPS nopeaan korjausaikaan.
Yhteydet: Bluetooth Low Energy. Mukautettu USB-kaapeli lataamista ja tietojen synkronointia varten.
Katso: Aika ja päivämäärä. Hälytys torkkutoiminnolla.
Käyttöliittymän kielet: englanti, saksa, ranska, italia, hollanti, norja, espanja, portugali, ruotsi, suomi, tanska, puola, venäjä, turkki, indonesia, tšekki
Anturit: Yhteensopiva Polar BLE -sykesensoreiden kanssa.
Vedenkestävyys: Vedenpitävä (WR30)


LAATIKOSSA:
Moniurheilukello Polar Vantage M
Latauskaapeli
Polar Vantage M -käyttöopas
Informatiivinen huomautus


Haluatko lisää juoksu ja triatlon tuotteita Polar:lta? runnerinn:sta, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman juoksu ja triatlontuotteita, kuten Polar Kello Vantage M. Tällä hetkellä Polar Kello Vantage M on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki juoksu ja triatlonvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Polar Kello Vantage M

Väri
Musta
Ominaisuudet
Glonass
Kiihtyvyysmittari
Kuntoiluranneke
GPS
Sykekellot
Nopeusmittarit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Polar Kello Vantage M

Innovoi lisätäksesi jatkuvasti

-

430M polar, joka minulla on, on vanhentumassa ja vantage M polar oli hyvä hinta-laatusuhde. Kaikki sujui erittäin nopeasti, mutta sekä tuote että palvelu ovat olleet moitteetonta

Polar Kello Vantage M

Napanäkymä m

-

Очень хорошие часы! По доставке в мой город из Казахстана заняло месяц, всем доволен! Очень доступная цена!!!

Polar Kello Vantage M

Hinta-laatu

-

Erinomainen hinta-laatusuhde tuote. Olen jo suositellut tätä kellomallia monille ihmisille, siinä on kaikki mitä tarvitset aktiivista elämäntapaa harjoittavalle ja kaikkiin kilpailuihin osallistuvalle ihmiselle kaikilla tasoilla!

Polar Kello Vantage M

Ok, mutta erittäin pitkä

-

Kello on hieno! Kauppa on hyvä. Ainoa mistä en pitänyt, oli se, että tilasin kellon marraskuun alussa ja sain paketin helmikuun 20. päivänä. En tiedä syytä näin pitkälle toimitukselle. Seurauksena on, että kaikki on ok, mutta sedimentti jäi

Polar Kello Vantage M

Napanäkymä m

-

Hihna on erittäin kova, ei ollenkaan joustava, M 430 fleecehihna on parempi kuin Vantage M,

Polar Kello Vantage M

Erittäin kiva!!!!

-

Asiat tulivat vähän myöhässä pääsiäisen takia, Erinomaisesta laadusta, Loistavaa palvelua myymälästä jatkuvalla tiedolla lähetetyissä sähköpostiviesteissä tuotteen viivästymisestä, tilaan uudestaan koska olin erittäin tyytyväinen ja edulliset hinnat!!!!

Polar Kello Vantage M

Napainen näköala m

-

Toissijainen palvelu myymälälle - syntymäpäivien toimitus oli alle 8 päivää. Olen haukkunut merkkipäiviä jo 8 kuukautta. Harn yakіst, tunnin corystuvannya, ruoka ei kuihtunut. Akun käyttöikä 5-7 päivää. Vuoden ikäisillä on kaikki tarvittavat toiminnot, mukaan lukien jopa unen tarkkailun ydintoiminto. Nedolik on päivittäinen ukrainan kieli. Myymälän erinomainen palvelu - kellojen toimitus tapahtui vain 8 päivässä. Olen käyttänyt kelloja nyt 8 kuukautta. Hyvä laatu, ei kysymyksiä käytön aikana. Akku kestää 5-7 päivää. Kellossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet, mukaan lukien erittäin hyödyllinen unenseurantaominaisuus. Huono puoli on ukrainan kielen puute. Myymälän erinomainen palvelu - kellojen toimitus tapahtui vain 8 päivässä. Olen käyttänyt kelloja 8 kuukautta. Hyvä kokoamislaatu, käyttötunnin aikana ei herättänyt kysymyksiä. Akku kestää 5-7 päivää. kertaa on kaikki tarvittavat ominaisuudet, mukaan lukien erittäin hyödyllinen unenseurantaominaisuus. Huono puoli on ukrainan kielen puute.

Polar Kello Vantage M

Super

-

Erinomainen palvelu, Murmanskiin 17 päivässä. Laatu on erinomainen. Kello on super.

Polar Kello Vantage M

Erinomainen toimittaja

-

Nopea toimitus ja laatu)))

Polar Kello Vantage M

Onnittelut

-

Tuote erittäin hyvässä kunnossa, olen tyytyväinen, sitä halusinkin

Polar Kello Vantage M

Polar vantagw m

-

Besides its not the latest model of polar vantage m, it is really good sport watch, easy to use and good battery.

Polar Kello Vantage M

Napanäkymä m

-

Kello on kaunis, mukava ja helppokäyttöinen.

Polar Kello Vantage M

Arvostelu

-

Tyytyväinen kauppaan. Tavarat tulivat Venäjälle riittävän nopeasti, oli pakattu laadukkaasti. Tavaran hinta on alhaisempi kuin vastaava Venäjällä. Kiitos. Suosittelen käyttämään tämän verkkokaupan palveluita.

Polar Kello Vantage M

Loistava

-

Erittäin hyvä palvelu bikeinniltä

Polar Kello Vantage M

Ртлично

-

Доставка в Украину выполнилась в указанные сроки. Посылка в целом упакована хорошо, сама коробка с часами была в идеальном состоянии, никем до меня не от. Часами очень доволен, тем более за такую цену, у нас на 30% дороже. Буду заказывать здесь ещё.

Polar Kello Vantage M

Napanäkymä m

-

Erinomainen kello, erittäin täydellinen ja helppokäyttöinen. 10/10

Polar Kello Vantage M

Hyvä valinta juoksemiseen

-

Yksi parhaista juoksukelloista, loistava gps. Akut kestävät viikon. Pulssi on tarkka jopa hitaalla juoksulla, intervalli ja tempo - tarvitset silti rintakehän.

Polar Kello Vantage M

Napanäkymä m

-

Tuote saapui nopeasti, mutta tuotelaatikko saapui lyötynä, kello hyvässä kunnossa.

Polar Kello Vantage M

Polar

-

Pidä hauskaa, kuten näet! Toimitus ei ollut nopea, ei liity teemaan, se on black friday -ale ja postista tulee täysi alennus! Kinkun hinta oli super!

Polar Kello Vantage M

Отзыв о часах и доставке

-

Огромное спасибо! Сайт удобный, доставка быстрая, качество товара идеальное, цены восхитительные. Спасибо!!!!

Polar Kello Vantage M

Hieno

-

Olen käyttänyt sitä nyt melkein 2 vuotta ilman ongelmia.

Polar Kello Vantage M

Suositella

-

Se tuli nopeasti. Hyvä laatutuote.

Polar Kello Vantage M

Suosittelen ostamaan.

-

Kello toimitettiin ilmoitettua pidempään, mutta ei kriittinen, 2 päivää. Hyvin pakattu. Heti testattu, loistava juoksukello, GPS näyttää etäisyyden tarkasti. Toimivuus on helppo ymmärtää.

Polar Kello Vantage M

Hieno kello

-

Tilaus tuli nopeasti 2 viikossa. Hyvin pakattu. Kokeilin kelloa. Kaikki toimii. Kauppa suosittelee

Polar Kello Vantage M

Super kello!

-

Ensimmäinen luksusurheilukelloni POLARilta! Kiitos!

Polar Kello Vantage M

Upea kello edulliseen hintaan!

-

Ehkä paras hinta/laatusuhde. Toimivampi kuin 430-malli, mutta ylivoimainen kaikissa suhteissa, mukaan lukien GPS-paikannustarkkuus ja akun kesto. Erinomainen valinta uusien mallien julkaisun jälkeen alennettuun hintaan!

Polar Kello Vantage M

Napanäkymä m

-

Tavarat tulivat nopeasti perille. Toimivuus - enemmän kuin! Kiitos paljon!

Polar Kello Vantage M

Napanäkymä m vastaanotettu

-

Pidän kellosta, se saapui melkein niin kuin luvattiin, 3 päivää myöhässä ja uskoakseni johtuen siitä, että meillä oli loma. Sitä ennen käytin Polar 430:tä. Tietenkin ne ovat paljon yksinkertaisempia ja latausaika on täysin epätyydyttävä. Ei riittänyt pitkiin harjoituksiin, varsinkin kylmällä säällä. Vantagella voit seurata kuntoa informatiivisemmin, ovat mukavat, jopa helpommat kuin 430. Toistaiseksi olen tyytyväinen.

Polar Kello Vantage M

Kommentti

-

Suosittelen, että osto saapui nopeasti ja kaikki oli erittäin hyvää

Polar Kello Vantage M

Duzhe vdyachny

-

Tavara saapui Ukrainaan 5 päivässä. Dyakuyu! Se oli hyvin pakattu, joten se ei kutistunut kuljetuksen aikana. Palvelu on ok. Suosittelen ystävilleni :)

Polar Kello Vantage M

Polaarinen näkökulma m

-

Хорошие часы. Все соответствует описанию. Прибыли во время.

Polar Kello Vantage M

Hieno kello

-

Tyylikäs ja mukava urheilukellolle

Polar Kello Vantage M

Vuosikirja on kayfovy

-

On ihme vuosi. Se näyttää hyvältä. Toimivuus on erityisen hyvä minulle! Tilaus saapui 19 päivässä (Poltavan alue).

Polar Kello Vantage M

Polar-kello

-

Erittäin helppo käsitellä. Se toimii täydellisesti.

Polar Kello Vantage M

Loistava

-

Sain juuri kelloni. Erittäin helppo synkronointi Polar Flow -sovelluksen kanssa, joka minulla oli jo M400: n kanssa. En voi odottaa testata sitä.

Polar Kello Vantage M

Polaarinen näkökulma m

-

Часы прибыли быстро с учётом всех локдаунов, магазину за оперативность работы отметка "отличагн. Спасибо! Ваши цены прекрасны, сервис отличный, буду заказывать у вас впредь. О часах: хороши для триатлона, пока будут использоваться без нагрудного пульсометра, далее посм.

Polar Kello Vantage M

Loistava

-

Laadukas tuote, erittäin hyvä niille, jotka etsivät huippukelloa.

Polar Kello Vantage M

Odotettua parempi

-

Paketti oli heti valmis lähetettäväksi ja lähetetty maksun jälkeen. Se toimitettiin ajallaan - kuten luvattiin, suurin osa viivästyksistä liittyi tullaukseen. Itse Vantage M on aivan loistava, nyt testaan sen vaihtoehtoja ja ominaisuuksia, kaikki toimii kuvatulla tavalla. Suosittelen lämpimästi sekä laitetta että myyjää.

Polar Kello Vantage M

Hyvä.

-

Tuli 9 päivää Tveriin - tyytyväinen. Kaikki toimii. Korvaa Polar M430:lle. Kaikki tarvittavat toiminnot ovat siellä, paitsi kappaleen lataaminen. Ensimmäisen tempon sykeanturi antoi pelin - keskisyke 120 bpm. No, eipä optiikalla ollut suuria toiveita, muuten melko, varsinkin kun otetaan huomioon, että Venäjän federaatiossa ne ovat 5-7 K kalliimpia.

Polar Kello Vantage M

Polaarinen näkökulma m

-

Erinomainen tuote. Toimitus oli erittäin nopea.

Polar Kello Vantage M

Mukava ja hyvä katsella

-

Toimivat hyvin juoksemiseen jne.

Polar Kello Vantage M

Erinomainen

-

Olen täysin tyytyväinen ostokseeni. Olen käyttänyt Polar M200: ta melkein 4 vuotta ja tämä muutos on erinomainen päivitys.

Polar Kello Vantage M

Napanäkymä m

-

Tilasin paikan päältä Polar Vantage M -multisport-kellon. Tuote lähetettiin tilauspäivänä Hollannista. Paketti saapui ilmoitettuun aikaan 17 päivässä. Tavarat vastaavat ilmoitettua, tullissa paketti avattiin ja tullitarkastusasiakirja liitettiin mukaan. Valmistajan pakkaus on ehjä. Tullimaksu on määrätty. Joten luota lisäkustannuksiin arvonlisäveron maksamisen yhteydessä. Olen tyytyväinen ostokseen.

Polar Kello Vantage M

Kauppa on hyvä

-

En puhu itse kellosta, arvosteluja on monia. Päätä ensin malli ja tilaa sitten. Mitä tulee kauppaan. Hinta on 4 tuhatta alempi kuin Venäjällä, mukaan lukien toimitus. Tullimaksua ei tullut, luultavasti se sisältyy jo lähetyshintaan. Ennen Zelenodolskia (40 km Kazanista) se tuli 15 päivässä. Noin 5 päivää lähettämisen jälkeen tila ei muuttunut, sitten he ripustivat vientiin 7 päivää, se saavutti Venäjälle uskomattoman nopeasti, 3 päivää. Hyvin pakattu, lisälaatikko, kuplamuovi ja jopa alkuperäinen kellolaatikko. Lähetys tuli Hollannista. neuvon kauppaa.

Polar Kello Vantage M

Pidän siitä

-

Erittäin hyvä katsella, täynnä kaikkia odotuksia, se on myös erittäin kaunis.

Polar Kello Vantage M

Napanäkymä m

-

Lähetys nopea ja toimitus myös.Kello on hyvä, siinä on kaikki mitä urheilijalle tarvitsee.

Polar Kello Vantage M

Hieno kello

-

Ostin sen yleisurheilukelloksi, joka on aina mukanasi. Aiemmin käytin Garmin 500 pyöräilytietokonetta, mutta koska aloin juosta useammin, ei ollut vaihtoehtoa aina kantaa niitä mukanani ja päätin päivittää Polariin. Ero Venäjän federaation hintaan, vaikkakaan ei suuri, mutta miellyttävä. Tuote saapui noin 2 viikossa. Kuukauden käytöstä vain positiivisia vaikutelmia. Nyt aion ostaa pyörään pulssianturin, nopeuden ja poljinnopeuden. Kellon sykesensori, vaikka se on edistynyt, ei aina pysy todellisten indikaattoreiden mukana. Olin tyytyväinen Nightly Recharge -toimintoon - näet heti kuinka myöhäinen nukkumaanmeno tai pari lasillista viiniä vaikuttaa palautumiseen :)).Yleisesti ottaen kello saa sinut oikeaan elämäntapaan, muistuttaa harjoittelusta ja tarjoaa harjoitusvaihtoehtoja.

Polar Kello Vantage M

Erittäin hyvä laatu

-

Se toimii täydellisesti, akku kestää kauan, aion ostaa toisen tyttärelleni

Polar Kello Vantage M

Hyvä ostos

-

Hyvä hankinta tekee uuden ostokseni ladyllemme, me rakastimme sitä

Polar Kello Vantage M

Erinomainen

-

Hyvä hinta, nopea toimitus maahan, sitten tulliasiat, mutta tämä ei ole toimittaja. Kello ylitti odotukset. Muista, että se muodostaa yhteyden antureisiin heti, mutta ei kaikkiin älypuhelimiin. Suosittelen myyjää.

Polar Kello Vantage M

Upea tuote

-

Ostin sen antaakseni pojalleni ja hän on siitä iloinen.

Polar Kello Vantage M

Hieno kello

-

Periaatteessa kaikki juoksemiseen tarvittava. Ainoa mikä mielestäni puuttuu on barometri.

Polar Kello Vantage M

Rakastan sitä!

-

Asennus sujui sujuvasti, pystyin saamaan kaikki tiedot vanhasta Polar-kellostani! Ja se on ehdottomasti sen arvoista ostaa uusi versio, käsittely on paljon helpompaa. Ainoa miinuskohta oli toimitus, koska odotin kuukautta.

Polar Kello Vantage M

Napanäkymä m

-

Osti heidän peltonsa m430. Tyytyväinen tuntikausia, mutta näytön kirkkaus on hieman puutteellinen. Toimitus Ukrainaan kesti 3 viikkoa. Tullimaksu tuli heti postissa.

Polar Kello Vantage M

Nikkeli

-

Vastuullinen asiakaspalvelu. Toimitus sopivassa ajassa (eristäminen). Yhteensopiva tuote.

Polar Kello Vantage M

Polar vantage m

-

Hyvin vastaanotettu ja melko nopeasti huolimatta eristyksestä ei ole mitään sanottavaa, erittäin hyvä palvelu

Polar Kello Vantage M

Erittäin tyytyväinen

-

Tämä on ensimmäinen ostoni Trekkinniltä. Olen erittäin tyytyväinen kauppaan. Toimitus oli ajoissa. Pakkaus on hyvin pakattu ja paketti vastaanotettu hyvässä kunnossa.

Polar Kello Vantage M

Kaikenlaiset

-

Otrimav heti vuoden. 200 EUR toimituksella.

Polar Kello Vantage M

Hyvä valinta

-

Pidin kellosta erittäin paljon. Ihanteellinen vastine rahalle. Toimitus oli noin kuukausi. Kaikki oli pakattu täydellisesti

Polar Kello Vantage M

Erinomainen!

-

Nopea toimitus Venäjälle 6 päivää ennen Brjanskia! Hieno tuote. Hinta on 7k halvempi kuin Venäjän MM-kisat toimituksen kanssa! Tullissa ei ollut ongelmia, maksoin tullin (250r) postissa ja otin sen heti. Pidin kaupasta erittäin paljon, tilaan lisää, H10 bib).

Polar Kello Vantage M

Siisti kello

-

Pidin kaikesta erittäin paljon. Kiitos paljon. Nautin kellon käytöstä. Tilaan lisää tuotteita tästä kaupasta.

Polar Kello Vantage M

Erinomainen tuote

-

Kiitos juoksupalvelumme laadusta ja palvelusta ... Vintage M -fleecetuotteeni saapui täydellisessä kunnossa ja toimitusaikaan mennessä .... erinomainen tuote, joka vastaa sitä, mitä vaadin koulutukselleni ... kiitos juokseminen ... Menestyksiä !!!!

Polar Kello Vantage M

Napanäkymä m

-

Erinomainen kauppa. Nopea toimitus ja toimitus. Kuten kello.

Polar Kello Vantage M

Napanäkymä m

-

Loistava valinta. Nopea toimitus ja toimitus. Kalugaan kesti vain 8 päivää. Kello on erinomainen.

Polar Kello Vantage M

Rahalle paras vaihtoehto

-

Venäjällä tällaisesta kellosta pyydetään 5 tr. lisää. Tuli nopeasti perille, hyvin pakattuna.

Polar Kello Vantage M

Hyvä tuote

-

Kello tuli Ukrainaan nopeasti, 9 päivässä. Kello on erittäin hyvä, pulssi on mitattu hyvin. Mitään haittoja en ole vielä huomannut. Suosittelen kauppaa erinomaista.

Polar Kello Vantage M

Näyttö on hyvin himmeä

-

Tuote saapui ajoissa. Uusi suljettu paketti. Vain pettynyt näytöstä, joka on hyvin himmeä ja ominaisuuksia vaikea nähdä. Kun se on treenitilassa, on selvää, mutta minun on navigoitava kelloni ennen sitä.

Polar Kello Vantage M

Napainen näköala m

-

KIITOS kauppa sai kellon nopeasti, 9 päivän kuluttua. Kello on erinomainen, pidin siitä, suosittelen tätä kauppaa.

Polar Kello Vantage M

Napanäkymä m

-

Kello tuli Venäjän federaatioon - kaikki on kunnossa, laatu on tasolla, toimitus toimi nopeasti. Suositella.

Polar Kello Vantage M

Asiat ovat hyvin

-

Paketti saapui Ukrainaan 16 päivässä. Totta, Ukrposhtassa he menettivät sen jo osastolla, ja he etsivät 3 päivää !!! Minun piti olla hermostunut. Mutta löytyi. Kaupassa ei siis ole valittamista. Ja tuote on myös erinomainen ja odotusten mukainen. Mutta Ukrposhta epäonnistui.

Polar Kello Vantage M

Upea tuote!

-

Pikatoimitus. Oikein kääritty ja erittäin korkealaatuinen älykello!

Polar Kello Vantage M

Laadukas tuote, hyvää vastinetta rahalle

-

Tuotteet pakataan ja toimitetaan hyvin. Erittäin hyvä käyttö Huolimatta siitä, että se on juuttunut pieneen määrään kohdeveroa, mutta voi hyväksyä

Polar Kello Vantage M

Hyviä tuotteita

-

Tuotteet pakataan ja toimitetaan hyvin. Erittäin hyvä käyttö Huolimatta siitä, että se on juuttunut pieneen määrään kohdeveroa, mutta voi hyväksyä

Polar Kello Vantage M

Laadukkaita tuotteita, hyvää vastinetta rahalle

-

Tuotteet pakataan ja toimitetaan hyvin. Erittäin hyvä käyttö Huolimatta siitä, että se on juuttunut pieneen määrään kohdeveroa, mutta voi hyväksyä

Polar Kello Vantage M

Parhaat

-

Nopea toimitus, hyvä wach

Polar Kello Vantage M

Kaikki on mahtavaa

-

Vastaanotettu toimituksen kanssa Kazaniin 18 päivässä. Upea kello, rakastan laatua. En ole vielä testannut sitä urheilussa, mutta uskon, että kaikki tulee olemaan super

Polar Kello Vantage M

Siirretty sytyksestä

-

Ne elävät 2 kertaa pidempään, näyttö on aina aktiivinen, kardiokuormituksen tila on oikeassa kellossa

Polar Kello Vantage M

Kellot ovat tulta!

-

Tämä on mielestäni paras hinta-laatu-mukavuussuhde urheilukellosarjassa (Polar, Garmin, Suonto). Garminit ovat erittäin kalliita, Swantos on epätietoinen ja hankala älypuhelintuen suhteen. Polars tähän hintaan ja napavirtauksen mukavuus voidaan antaa anteeksi pienet puutteet näytön resoluutiossa ja ankara hihna). Harrastan amatöörihiihtoa, uintia ja kuntosalia. Suksilla käytän sitä Polar OH1:n kanssa. Kaikki odotukset ovat perusteltuja. Aikaisemmin käytin Samsung Frontier s3:a juoksuun, tämä on Polariin verrattuna lelu, joka perustuu harjoitustehtäviin ja fyysisten parametrien mittauksiin. Verkkokaupan laatu on korkealla tasolla: nopea toimitus, parhaat hinnat!!!

Polar Kello Vantage M

Hieno urheilukello

-

Toiminnallisuus, muotoilu, hinta - nämä ovat kellojen valtavia etuja ja etuja. Ja pulssianturi toimii lähes sujuvasti ja oikein. Yksi miinuksista on näyttö, joka voi naarmuuntua, suosittelen, että liimaa lasi tai kalvo välittömästi. Kello sopii erinomaisesti mihin tahansa urheiluun

Polar Kello Vantage M

Arvostelu

-

Hei! Aloitan epämiellyttävällä, toimitus on viikon ilmoitettua pidempi, se toimitettiin maahan ajallaan, ja se kulki ympäri maata viikon, tämä on Ukrainan postin jamb. Nyt on vain mukavaa, kello on erittäin kevyt, ei rasita, se on erittäin mukava, uin uima-altaassa, he mittaavat pulssia, laskevat matkan, tunnistavat myös uintityylin! Juoksu, kaikki näkyy selvästi, pulssi, vauhti, aika ja matka! Valitsin kellon hyvin pitkään, Polarin ja Garminin väliltä, Valinta osui Polariin, tämä ei ole ensimmäinen kelloni Polarilta. Erittäin tyytyväinen ostokseen! Hinnan ja toimivuuden suhde mielestäni ei ole kilpailua! Kiitos kaupasta! Suositella!

Polar Kello Vantage M

Hyvä vaihtoehto

-

Yleisesti ottaen olen tyytyväinen ostokseen... Se yhdistyy hyvin puhelimeen, näyttää tietoja tekstiviesteistä ja puheluista, tiedot rintatunnistimesta. Sisäänrakennettuun sykeanturiin voi luottaa. Harmi, että halutun pulssin ylittämisestä ei kuulu ääni-ilmoitusta... Ja näyttö voisi olla kirkkaampi. Kiinnitä huomiota hihnan pituuteen - lyhyt ei anna sinun pukea sitä vaatteiden päälle... Mutta voit ostaa ei-alkuperäisiä hihnat Ebeystä.

Polar Kello Vantage M

Vantage m

-

Kaikki oli hienoa

Polar Kello Vantage M

Kaikki on hyvin

-

Hieman pitkä toimitus. Tilattu 4.01, kesti 17.01 Yleisesti ottaen kaikki on hyvin, suosittelen

Polar Kello Vantage M

Hyviä tuotteita

-

Toimi hienosti! Nopea toimitus.

Polar Kello Vantage M

Niin onnellinen

-

Ensimmäinen harjoituskelloni, niin tyytyväinen, pitkä akunkesto, helppo ymmärtää, pippuria enemmän aktiivisuutta.

Polar Kello Vantage M

Polar vantage m

-

Hyvää vastinetta rahalle. Luotettava myyjä.

Polar Kello Vantage M

Upea katsella

-

Näyttää hyvältä. Toimii vakaa!

Polar Kello Vantage M

Отлично

-

Немного тускловатый экран при повседневной носке. Но при тренировках на улице все отлично

Polar Kello Vantage M

Helppo käyttää!

-

Henkilökohtaisesti sitä on helpompi käyttää kuin Garmin. Näyttö oli helppo nähdä ja se oli hyvä tuote.

Polar Kello Vantage M

Vantage m

-

Kaikki on hyvin, lähetetään laatikossa. - Pariliitosta puhelimen kanssa ei jaeta pitkään aikaan, eikä ilmoituksia puhelimelta tule, koska yhteysaika on pieni, mielestäni asia on puhelimessa tai jotain Androidin polaarivirtausohjelman kanssa. Myöhemmin yritän toisella puhelimella. Tarkistin kaiken puhelimen asetuksista, luvat mukaan lukien. Muuten kellolla ei ole ongelmia, kunnes uin niissä, täydennän arvostelua myöhemmin.

Polar Kello Vantage M

Polar vuosikerta m

-

Erinomaisia tavaroita, kauppa tarkisti kaikki tavarat korkealaatuisina ja toimitettiin ajallaan

Polar Kello Vantage M

Onnellinen

-

Saavuin erittäin hyvin, tein kaksi ostoa eri päivinä ja kaikki meni erittäin hyvin ja myös parempaan hintaan, olen onnellinen. Katsomme kuukauden ajan, kuinka se toimii, ja kerron sinulle. Toinen ostamasi on täydellinen.

Polar Kello Vantage M

Polar vantage m

-

Erinomainen laatu ja huomio. 100% suositeltava tuote. Polar kehittyy yhä enemmän.

Polar Kello Vantage M

Hyvä

-

Super hyvä

Polar Kello Vantage M

Unelma toteutuu! nyt sykemittarilla!

-

Kello on erittäin tyylikäs! Monet toiminnot, kaikki tarvitsemasi näytetään: etäisyys, aika, pulssi, vauhti. Plus hinta, toimitus, pakkaus. Kaikki on läpinäkyvää, helposti saatavilla. Kaikki kuten rakastan!

Polar Kello Vantage M

Vantage m

-

Toimitettu ajallaan, pakattu erittäin hyvin. Käytän sitä tuntikausia useita päiviä, se päivitettiin ilman ongelmia, kaikki ilmoitetut toiminnot toimivat. Suosittelen sitä.

Polar Kello Vantage M

Hyvä katsella

-

Luotettava ja tarkka, kello antaa minun parantaa harjoittelusi FC-vyöhykkeiden ansiosta. Multisport-profiili on huippuluokkaa.

Polar Kello Vantage M

Upea tuote.

-

Olin aluksi epäilevä myymälästä, mutta tutkin ja näin myönteisiä kommentteja sivustosta ja päätin ostaa (maksoin sivustolla alle puolet tuotteen arvosta kotimaassani). Minulla ei ole mitään valitusta, 100% luotettava verkkosivusto ja loistava tuote edulliseen hintaan. (Tuotteen saapuminen kesti 40 päivää).

Polar Kello Vantage M

Upea kuntokello

-

Kiitos nopeasta toimituksesta ajoissa. Kello on erittäin mukava, siinä on kaikki tarvittavat toiminnot urheilun ja toiminnan seurantaan. Erinomainen akunkesto - melkein 6 päivää 4 harjoittelujaksolla ja 24/7 sykemittarilla. Suositellaan kaikille ihmisille, jotka etsivät täydellistä multisport-kelloa.

Polar Kello Vantage M

Upea älykello!

-

Vain kunto- ja terveysohjelma, joka on sijoituksen arvoinen!

Polar Kello Vantage M

Hyvä tuote

-

Erinomainen tuote Kesti 3 päivää enemmän kuin odotettiin saapuvan, mutta se oli kunnossa, nautin siitä

Polar Kello Vantage M

Tyylikäs muotoilu

-

Ostin Polar Vantage M: n Trekinn.comista erittäin kohtuulliseen hintaan. Toimitus oli nopeaa. Tämä on minun 4. Polar ja aiemmin käytetty M400. Pidän Vantage M.: n tyylikkäästä designista. Suuri katsella!

Polar Kello Vantage M

Polar vantage m

-

Kaikki on hienoa, nopea toimitus, alkaa testata tuotetta.

Polar Kello Vantage M

Hyvä tuote suositeltavaksi

-

Hei, käytän sitä aamulla lenkille ja myös uimiseen. se tekee ihmeitä, mitä kun kerro jotakin veden valaistuksesta, mitä kiinnostusta nähdä soittaa veden alla, kun uimme uimassa. Kuinka monta kertaa henkilö pysähtyi 1 km: n verran tarkistamaan aikansa ... Juokse- mista kiinnostavasta sydämestä, kun teet jakoa tai on hyödyllistä työskennellä hyvin. suositella ilman ongelmia. Nopea toimitus.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up