up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Rehband Tiukka PRN Padded Compression

Rehband Tiukka PRN Padded Compression

Rehband Tiukka PRN Padded Compression

Rehband Tiukka PRN Padded Compression

Rehband Tiukka PRN Padded Compression

plus
Rehband

Rehband Tiukka PRN Padded Compression

Tuotekuvaus Rehband Tiukka PRN Padded Compression

Contact Compression Tights ottaa suojauksen ja puristamisen seuraavalle tasolle ja pitää sinut turvassa kentällä.

Nämä tehokkaat vaatteet tarjoavat optimaalisen tuen ja minimoivat väsymyksen ja lihasherkkyyden suorituskyvyn parantamiseksi ja elpymisen tehostamiseksi. He ovat räätälöityjä täydelliseen sopivuuteen ja imartelevaan suunnitteluun. Erittäin hengittävä materiaali takaa erinomaisen mukavuuden. Rehbandin pitkäaikainen kokemus anatomisesta suunnittelusta perustuu Contact Compression Tights -tuotteisiin, jotka tarjoavat erinomaisen puristuksen ja säilyttävät liikkeen joustavuuden. Rei'itetty suojalevy, hajottaa iskupaineen tasaisesti pitäen urheilijaa kuivana.

Tekniset tiedot:

materiaali:

Kangas: 84% polyesteriä, 16% elastaania

Vaahto: 100% Polymidi


Tilaa nyt oma Rehband Tiukka PRN Padded Compression:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Rehband Tiukka PRN Padded Compression:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Rehband Tiukka PRN Padded Compression:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 107.42626 $. Suuresta Sukkahousut tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Rehband Tiukka PRN Padded Compression

Pituus
Pitkä
Väri
Punainen
Musta
Ominaisuudet
Venyvä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Juuri mitä se on luvattu

-

Vaikka ensimmäinen päivä voi tuntua oudolta, tottuessasi se on uskomaton. Et enää pelkää osumaasi. Peli voi olla nyt niin karkea kuin mahdollista, et pääse loukkaantumaan.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up