up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Topo athletic Lenkkitossut Tribute

Topo athletic Lenkkitossut Tribute

plus
Topo athletic

Topo Athletic Lenkkitossut Tribute

Tuotekuvaus Topo athletic Lenkkitossut Tribute

Nopeaksi koulutusta, road racing, tai minimalistit, Tribute varustelu Topos allekirjoitus sovi hieman ohuempi siluetti. Höyhensarjan, 0 drop alustan, ultra hengittävä, ja optimaalinen reagointikykyä tekevät tästä standout tuotteen nopeasti, luonnollinen ratsastaa.

Topo athletic Lenkkitossut Tribute on täydellinen valinta täydentääksesi juoksu ja triatlon varusteitasi. runnerinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti runnerinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, juoksu ja triatlon verkkokaupastamme voit löytää muita juoksu ja triatlon tuotteita, jotka sopivat yhteen Topo athletic Lenkkitossut Tribute:n kanssa.

Ominaisuudet Topo athletic Lenkkitossut Tribute

Askellus
Neutraali
Drop
0-4 mm
Väri
Pinkki
Jalkineen paino
200 - 250 g
Kengän leveys
Normaali

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up