up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

UYN Leggings Ambityon

UYN Leggings Ambityon

UYN Leggings Ambityon

plus
UYN

UYN Leggings Ambityon

Produktbeskrivelse UYN Leggings Ambityon

Varmeisolerende, teknisk, sporty og med høy komfort: UYN® AMBITYON UNDERWEAR PANTS LONG MELANGE imponerer med sin effektive klimastyring og optimal passform.

Materialet deres, Natex, 100% organisk fiber, er mykt på huden og tørker veldig raskt.

I kombinasjon med Coolvent, tredimensjonale kanaler for optimal luftsirkulasjon, absorberer buksene med sitt stilige, melange utseende svette og holder huden tørr.

Vinteridrettsutøvere er alltid beskyttet mot kulde takket være Heatmemory.

Fordi den har spesielt høye isolasjonsegenskaper, spesielt for sportsaktiviteter på kalde dager, spesielt på utsatte, spesielt stressede knær.

Takket være Durafit-prosessering og materiale er kneområdet designet for høy holdbarhet og varmeisolasjon.


Ikke vent lenger og kjøp UYN Leggings Ambityon. For annen informasjon om egenskapene til UYN Leggings Ambityon kan du komme i kontakt med runnerinn gjennom vår kontakt side. runnerinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Herreklær for løping og triathlon og annen fritidsaktivitet . Vår Herreklær vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Undertøy artikler.

Spesifikasjoner UYN Leggings Ambityon

Lengde
Lang
Farge
Grå
Funksjoner
Termikker
Produkttype
Tights

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

UYN Leggings Ambityon

Perfekt!!

-

Dette produktet overgår forventningene!!!

UYN Leggings Ambityon

Perfekt!!

-

Dette produktet overgår forventningene!!!!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up