up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

UYN Leggingsit Ambityon

UYN Leggingsit Ambityon

UYN Leggingsit Ambityon

plus
UYN

UYN Leggingsit Ambityon

Tuotekuvaus UYN Leggingsit Ambityon

Lämmöneristys, tekninen, urheilullinen ja erittäin mukava: UYN® AMBITYON -ALUSHOUSUT LONG MELANGE vaikuttavat tehokkaalla ilmastointijärjestelmällä ja optimaalisella istuvuudella.

Niiden materiaali, Natex, 100% orgaaninen kuitu, on pehmeää iholla ja kuivuu erittäin nopeasti.

Yhdessä Coolventin, kolmiulotteisten kanavien kanssa optimaalisen ilmankierron takaamiseksi, tyylikkään melange-tyyliset housut imevät hikeä ja pitävät ihon kuivana.

Talviurheilijat ovat aina suojattu kylmältä Heatmemoryn ansiosta.

Koska sillä on erityisen korkeat eristysominaisuudet, erityisesti urheilua harrastettaessa kylminä päivinä, erityisesti paljailla, erityisen rasitetuilla polvilla.

Durafit-käsittelyn ja materiaalin ansiosta polvialue on suunniteltu kestäväksi ja lämpöeristetyksi.


Oletko kiinnostunut UYN Leggingsit Ambityon:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla runnerinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot UYN Leggingsit Ambityon:sta tuotekuvauksineen yms. UYN on yksi parhaista juoksu ja triatlonmerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Miesten vaatteettuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet UYN Leggingsit Ambityon

Pituus
Pitkä
Väri
Harmaa
Ominaisuudet
Lämpökerrasto
Tuotetyyppi
Sukkahousut

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

UYN Leggingsit Ambityon

Täydellinen!!

-

Tämä tuote ylittää odotukset!!!

UYN Leggingsit Ambityon

Täydellinen!!

-

Tämä tuote ylittää odotukset!!!!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up