Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Löp- och triathlonutrustning

Löp- och triathlonutrustning

Hitta ett brett utbud av Löp- och triathlonutrustning-produkter för löpning och triathlon. Upptäck de bästa erbjudandena på runnerinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Löputrustning

Märken i Löputrustning

Hur man väljer löputrustning

Passare

Du måste vara bekant med typerna av kompasser och deras funktioner för att välja rätt navigeringsverktyg för dina utomhusäventyr. När du väljer kompasser bör du tänka på några aspekter, såsom hållbarhet, magnetiserad nål, högupplöst ram, basplatta, luminiscens, klinometrar, deklinationsjustering, siktspegel, global nål och andra funktioner.

Stegjärn

För att gå eller springa i branta terräng bör du välja mindre tekniska stegjärn med strap on bindning. Se till att flexibiliteten hos dina skor matchar flexibiliteten hos de stegjärn du har valt.
Raminriktning, konstruktion och vikt är de viktiga aspekterna som du måste tänka på när du väljer stegjärn för löparskor.

Damasker

Trailrunning damasker är vanligtvis mycket lätta, bekväma och kompakta. Huvudsyftet med damasker är att hålla smuts borta från dina skor medan du springer. De är vanligtvis inte vattentäta.
Traildamasker är också andningsbara och erbjuder det mest grundläggande skyddet mot alla irriterande element som sand och damm som kan hitta in i dina stövlar.

Löpande stavar

Konstruktion, material, grepp och längd är några av faktorerna att tänka på när du väljer löpstavar. De vanligaste materialen är aluminium, stål och kolfiber. Alla dessa material är starka och lätta. Tänk sedan på handtaget och remmarna på löpstavarna.
De vanligaste banden kommer i traditionell design med viss stoppning. Det finns också stavar som följer med handskbandet i stavgång/skidåkning.

Racebälten och chipband

Tävlingsbälten och chipband är viktig löparutrustning som används för att hålla ditt loppnummer på plats och hålla tidmarkeringar säkert under hela loppet. Med hundratals val till hands är det förvirrande att välja rätt.
Men när du väljer racerbälten bör du överväga faktorer som rätt löpbältes passform, vätskeförmåga, storlek på påsen, materialtyp och fjäder för grundläggande extrafunktioner.

Solglasögon

Löparsolglasögon är en viktig utrustning som varje löpare bör välja klokt. Välj ett par solglasögon som passar ditt ansikte utan att kännas tunga och ger total täckning. Bra kvalitet kör solglasögon är lätta, har näsa grepp är reptålig, och erbjuder UVA och UVB skydd.
Det finns olika linsfärger som passar för de olika typerna av utomhusbelysning. Bruna linser är till exempel ett bra val för dagsljusförhållanden, medan löpare bör överväga att gå med en gul lins i nattlöpning.

Handdukar

Sporthanddukar är en av de viktigaste löparutrustningarna som används för att torka bort svett. De bästa löparhanddukarna ska vara kompakta, bärbara, snabbtorkande och luktbeständiga.
När du väljer handdukar för löpning, leta efter mikrofiber eller syntetiska material som torkar snabbt och motstår de dåliga lukterna. Du kan också välja handduksmaterial som har specifik antibakteriell teknologi, såsom antimikrobiella beläggningar och silvertrådar.

Mer om löputrustning:

Grundläggande löparutrustning inkluderar löparshorts, löpartights, löpartoppar, löparhandskar, löparhatt, löparsolglasögon, löparjacka, damask och en bra sport bh. När du väljer löputrustning, se till att den passar ordentligt.
Välj de material som är bekväma, hållbara, andas och snabbtorkande så att du håller dig sval och torr under hela loppet. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , La Sportiva , Dynafit , Raidlight , och Puma är välkända tillverkare av löpartillbehör, handdukar och reservdelar.