up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Asics Sko Gel-Resolution 8

Asics Sko Gel-Resolution 8

Asics Sko Gel-Resolution 8

Asics Sko Gel-Resolution 8

Asics Sko Gel-Resolution 8

Asics Sko Gel-Resolution 8

Asics Sko Gel-Resolution 8

plus
Asics

Asics Sko Gel-Resolution 8

Produktbeskrivelse Asics Sko Gel-Resolution 8

Gel Resolution 8 Shoes er en Asics tennissko til mænd designet til hårde baner. Denne model inkluderer en øvre zone, der giver tilstrækkelig støtte på grund af Flexion Fit-teknologien og elementet i midterzonen, der bidrager til sidebevægelser.

Blandt de egenskaber, som du vil finde i herrefodtøj , er inkluderingen af gelkapsler i hælen, der afdæmper stød og favoriserer tilbagevenden af energi. Andre funktioner, som versionen inkorporerer, er Ahar-blandingen, der arbejder for at holde dig stabil på banen ud over Pguard-elementet, der beskytter dine fingre mod slag.

Indvendigt har Asics-skoen en udtagelig indersål, der effektivt styrer fugt og holder huden tør. Dens lukning er den traditionelle med snørebånd fordelt langs vristen, så foden kan holdes. Udgaven fås i en række forskellige størrelser og farver.

GEL RESOLUTION™ 8 tennisskoen fremmer et responsivt skridt med en følelse tæt på banen.

.

FLEXION FIT™-overdelen giver formtilpasset støtte med integrationen af DYNAWALL™-teknologi, som giver ekstra mellemfodsstabilitet under laterale bevægelser og kyst til kyst-dækning.

Ved at implementere en momentkontrolfunktion i hæltælleren er denne sko også designet til at hjælpe med at bevare en fastlåst følelse under hurtige overgange.

Denne sko, der er kendt for sin signatur GEL™ teknologibaserede stødabsorbering i hælen og mellemfoden, reducerer markant virkningen af stød fra bratte stop og go-bevægelser på banen.

Derudover inkorporerer modellen også en AHAR™-blanding i ydersålen, der fungerer sammen med PGUARD™-tåbeskytteren for at øge trækkraften på banen og reducere det generelle slid.

.

GEL RESOLUTION™ 8-tennisskoen skaber en accelereret respons med en naturlig følelse tæt på jorden, og giver dig mulighed for at nærme dig dine kampe med selvtillid.

FUNKTIONER:

PGUARD™ tåbeskytter.

DYNAWRAP™ konstruktion.

FLEXION FIT™ overdel.

AHAR™ ydersål.

Bag- og forfods GEL™-teknologi.

DYNAWALL™-teknologi.

Aftagelig sockliner.
Er du interesseret i Asics Sko Gel-Resolution 8? Så skynd dig ind til smashinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Asics Sko Gel-Resolution 8. Asics er det bedste indenfor tennis og padel. Eksklusive Herresko, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Asics Sko Gel-Resolution 8

Retten typen
hårdt domstol
Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Asics Sko Gel-Resolution 8

Tennis

-

PRODUKTET ER MEGET GODT. BESTILLING LEVERES SOM KOMBINERET...

Asics Sko Gel-Resolution 8

Fremragende sko

-

Meget tilfreds med pasformen og kvaliteten af produktet !!!

Asics Sko Gel-Resolution 8

Store

-

De ankom til Chile til tiden, med en upåklagelig æske og etiketter. højt anbefalet

Asics Sko Gel-Resolution 8

Super behageligt

-

meget behageligt Jeg elsker min nye asics

Asics Sko Gel-Resolution 8

Fab sko

-

Min søn valgte disse, da han er en ivrig tennisspiller. De har en god pasform og yderst behagelige.

Asics Sko Gel-Resolution 8

Fantastisk sko og service

-

Første gang Asics i stedet for K-Swiss. .Meget behagelig med det samme, masser af plads i tåboksen. Kan få mig til at ændre mig fra at være Big Shot-fan i mange år. God service fra Smashinn vil købe igen.

Asics Sko Gel-Resolution 8

Godt køb!

-

Fremragende sko, professionelt niveau, meget tilfreds med købet, tak!

Asics Sko Gel-Resolution 8

Fantastiske sko som altid

-

Fantastiske Asics sko som altid med god pasform. Virkelig behagelig og kan mærke skummet. Det tager lidt at vænne sig til overdelen, men den bliver blød. God ordresporing, men tog 9 dage, hvilket var længere end webstedet anbefalede, men 10 dage er normalt for Storbritannien.

Asics Sko Gel-Resolution 8

Fremragende hjemmesko

-

Min mand var tilfreds, størrelsen ifølge filen var korrekt. Den tilpassede sig foden godt. Mere end glad for købet. Leveringstid var aftalt.

Asics Sko Gel-Resolution 8

Alt er fint

-

Kvaliteten af produktet er upåklagelig, kun detaljen allerede nævnt før, at den justerer i svangen på grund af nogle bh'er, den har, men ellers er de utrolige, det er et godt produkt, upåklagelig leveringstid, tak

Asics Sko Gel-Resolution 8

Alt sammen meget godt med min ordre og meget komfortable asics tennissko.

-

De ankom i god tid til Mexico med æske og etiketter. Asics tennissko er meget behagelige. Jeg anbefaler at bruge den europæiske størrelse for den bedste pasform.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up