up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger man badmintonfjer?

Med så mange muligheder tilgængelige, alle lavet af forskellige materialer og kvaliteter, kan det blive svært at vælge den bedste badmintonbold. Her er de tips, der hjælper dig med at købe det rigtige rat. De vigtigste faktorer, når man beslutter sig for, hvilke badminton fjerbolde man skal vælge, er:

• Badminton fjerbold type
• Badminton fjerboldens hastighed.
• Standard og niveau for badmintonspil
• Pris og holdbarhed

Der er tre hovedtyper af badminton fjerbolde:

• Fjerflæser
• Plast/syntetiske rat
• Hybrid rat

Fjerfjerbolde bruges generelt af spillere på mellemniveau til professionelt niveau. De er nemmere at spille og kontrollere end nylonfjerbolde. Fjerflæser er lavet af gåse eller andefjer. Professionelle spillere foretrækker dog fjerbolde med gåsefjer. Disse fjerbolde er ikke egnede til begyndere og fritidsspillere, da dårlig teknik kan knække fjerene. De er heller ikke så holdbare som nylonfjerbolde.
Plastfjerbolde er primært designet til begyndere, fritids og klubspillere på lavt niveau. Disse fjerbolde er lavet af nylon materiale. Plastfjerbolde tilbyder hurtigere gameplay med mindre kontrol eller berøringsspil. De holder længe.
Hybrid fjerbolde er en kombination af fjer og plastik. Rammen på flæseren er lavet af syntetisk materiale, mens fjerene i enderne er ande /gåsefjer. De holder længere og fås til en billigere pris. Du kan købe badminton fjerbolde fra førende mærker som Babolat , Yonex , Dunlop , Softee og Adidas .

clouse menu Luk