up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Baselag Brama Academy

plus
Joma

Joma Baselag Brama Academy

Produktbeskrivelse Joma Baselag Brama Academy

JOMA Brama Academy Burgundy

Er du på udkig efter Joma Baselag Brama Academy? Det er smashinn mest solgte vare, din online tennis og padel butik. Prisen er 15 $, i en begrænset periode! Hos smashinn, får du flest fordele og finde mange flere Joma, til de bedste priser. Alle vores tennis og padel vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Joma Baselag Brama Academy

Typer af ærmer
Lange
Farve
Rød
Funktioner
Termiske
Stretch
Produkttype
T-Shirts
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Joma Baselag Brama Academy

Lidt stor

-

Det er ikke som en termik, der er stram, det er mere en skjorte, der fungerer som en termik.

Joma Baselag Brama Academy

Lidt stor

-

Produktet er lidt stort for dem, der undrer sig over splitstørrelsen. S / M er sandsynligvis mere for nogen, der ønsker at bære et medium, så husk dette. Køb en størrelse mindre, hvis du vil have en tæt pasform. Baselaget har en tæt monteret hals, selvom det er godt og holder nakken varm.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up