up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kelme Sko School V

Kelme Sko School V

Kelme Sko School V

Kelme Sko School V

Kelme Sko School V

Kelme Sko School V

plus
Kelme

Kelme Sko School V

Produktbeskrivelse Kelme Sko School V

Specifikationer:

Sammensætning: Syntetisk

Velkommen til vores Kelme Sko School V specielle tilbud. Hos smashinn, finder du ikke blot tennis og padel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på tennis og padel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Sneakers.

Funktioner Kelme Sko School V

Lukkeanordninger
Borrelås
Farve
Hvid
Køn
Unisex
Sko
Løbestil
Højde Støvler
Lav

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Kelme Sko School V

Store

-

Alle produkter er af høj kvalitet. Super hurtig forsendelse. Pålidelig hjemmeside. Jeg er meget tilfreds med denne service og anbefaler den.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up