up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Krafwin Badmintonketsjer Jupiter

plus
Krafwin

Krafwin Badmintonketsjer Jupiter

Produktbeskrivelse Krafwin Badmintonketsjer Jupiter

Specifikationer:

Sigt 342 cm2.
Længde 1.200 mm.
Vægt 90110 g.
Krafwin Badmintonketsjer Jupiter har officiel fabriksgaranti fra Krafwin. Som en official Krafwin forhandler, alle tennis og padel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos smashinn, vælger vi kun kvalitets Tennisketsjere produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Badmintonketsjere der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Krafwin Badmintonketsjer Jupiter

Balance
Tweener
Farve
Blå
Alder
Voksne
Snor
Opstrengt ketcher

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up