up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Star vie Padel Racket Bag Titania Pro

Star vie Padel Racket Bag Titania Pro

Star vie Padel Racket Bag Titania Pro

Star vie Padel Racket Bag Titania Pro

plus
Star vie

Star Vie Padel Racket Bag Titania Pro

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Star vie Padel Racket Bag Titania Pro

Racket designet til mellemliggende spillere, der ønsker at fortsætte med at udvikle deres spil. Dens komfort og præcision skiller sig ud med den perfekte kombination mellem magt og kontrol, og det mister ikke den ene over den anden takket være dens gummi med medium tæthed


Funktion:

Titania Core, der er placeret i rackethalsen, tilbyder håndtering på højeste niveau og bedre vægtfordeling.
Med sin runde form er ketets søde punkt placeret i midten af flyet for at give det en balance, der hjælper med dets kontrolniveau.
Den har en god balance mellem magt og kontrol takket være dens gummi med medium tæthed.
Dens vinkelformede hals (RTS-teknologi) forstærker antitorsionseffekten og reducerer vibrationer, der overføres til håndtaget.


Specifikationer:

EVA-gummi: Medium tæthed
Hoved: 100% kulstof
Ramme: 100% kulstof
Vægt: 350/385 gr


Er du helt vild med tennis og padel? Få din Star vie Padel Racket Bag Titania Pro og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Star vie. Glem ikke vores store udvalg i Tasker, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive tennis og padel er de fleste af vores Tasker til padel varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Star vie Padel Racket Bag Titania Pro

Farve
Rød
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Star vie Padel Racket Bag Titania Pro

Ketcher

-

Fremragende produkt, virker meget robust

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up