up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Petzl

Petzl

Kategorier

Återhämtning och vård

Belysning

Camping

Damkläder

Elektronik

Herrkläder

Klättringsutrustning

Ryggsäckar och väskor

Skydd

Vandringsutrustning

Allt ( Petzl )

Märkesinformation för Petzl

I mitten av 1970-talet grundades företaget av Fernand Petzl. Petzl är ett populärt namn och är allmänt känt för sin klättringsutrustning, strålkastare, grottutrustning och vandrings- och bergsbestigningsprodukter. Huvudfacklar eller strålkastare har blivit allt populärare de senaste åren. Dessa produkter blir mycket medvetna bland idrottsgemenskapen och allmänheten. I dåligt väder eller mörkare områden måste du ha strålkastare för att undvika incidenter eftersom din säkerhet är vårt främsta problem.
För alla älskare av fjällvandring, grottning och klättring är Petzl ett pålitligt namn för utrustning och tillbehör av hög kvalitet. För att få ut det mesta av din utomhusäventyrsaktivitet måste du kolla in vårt sortiment av kvalitetsprodukter som är tillgängliga till rimliga priser.

clouse menu Stänga