up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Petzl

HJÄLMAR

HJÄLMAR

Säkerhetsanordningar

Säkerhetsanordningar

Selar

Selar

Kritapåsar

Kritapåsar

Issaxar

Issaxar

Belysning

Belysning

Kategorier

Återhämtning och Vård

Belysning

Camping

Damkläder

Elektronik

Herrkläder

Klättringsutrustning

Ryggsäckar och Väskor

Skydd

Vandringsutrustning

Allt( Petzl )

Petzl

Vem som älskar berg och vill nå de högsta topparna, då är Petzl det bästa valet för dig. Petzl är tillverkaren av alla typer av bergsbestigningutrustning. Du kan handla den överlägsna kvaliteten på Trekkinn Petzl. Petzl är ett franskt varumärke som grundades 1975 av Fernand Petzl, en bergsklättrarexplorer. Märket ersatte stegen med nylontrossar för att göra det lättare att klättra berg. Denna innovation i teknik leder till en ny nivå av att ge bättre säkerhet. Därför förstår han mycket bättre alla problem och behov hos en bergsklättrare.

Petzl är nu en ledande bergsbestigare som erbjuder högkvalitativ vertikalsäkerhetsteknik i nästan 50 år. Märket strävar efter att erbjuda utmärkt kvalitet med full säkerhet och nolldefekter. Petzl designar sina produkter med beaktande av varje bergsklättrares behov och skapar innovativ utrustning med avancerad teknik. Petzl har blivit ett internationellt varumärke, det kommer att fortsätta producera produkter av överlägsen och avancerad kvalitet. Så de entusiaster som stannar kvar med märket hjälper dem att tillhandahålla bästa praxisutrustning globalt.

Petzl erbjuder alla typer av utmärkt kvalitet klättringsutrustning

Ett av de viktigaste säkerhetsmomenten i bergsbestigning är hjälmen. Märket erbjuder de mest hållbara Petzl-hjälmar som kan hålla i upp till 10 år och användas grovt dagligen. För att garantera fullständig skydd testas och certifieras dessa hjälmar och kan justeras enligt de lämpliga behoven hos atleten. Dessutom kommer hjälmen med en Petzl-pannlampa som är den mest kompatibla med bergsbestigning. Pannlampan är mycket lätt men ändå mycket kraftfull för att tillhandahålla tillräcklig ljusintensitet i mörkret och är den bästa att hålla sig med i äventyret. En Petzl-hjälm är utformad för att tåla ett aktivt bergsliv och hjälper dig med bättre syn. Petzl-sele ger ultimat stöd och säkerhet under alla bergsaktiviteter, särskilt klättring. En karbinhake kan se ut som om det bara är en krok, men det är avgörande för klättring. Petzl-karbinhake är mycket lätt men ändå extremt stark. Petzl-ascendrar kan tillhandahålla tillräckligt med friktion på grund av tänderna i den vinkelriktningen. Även om tänderna orsakar friktion vid uppstigning av repet skadar de inte repet eftersom de inte är destruktiva. En annan viktig utrustning som används vid klättring är isyxa. Den Petzl-isyxa är en kombinationyxa med en spikad handtag för ett bra grepp. Märket erbjuder också ett bra sortiment av Petzl-ryggsäckar för att göra äventyret bekvämare genom att tillverka dem med superlätt och premiumkvalitetsmaterial.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga