up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

DTD Head LED Lamp 3W Profi

plus
DTD

DTD Head LED Lamp 3W Profi

Produktbeskrivelse DTD Head LED Lamp 3W Profi

Spesifikasjoner:

- 3 W-150 Im
- Batteri: 3x Aaa
- Zoom inn/ut
- Vekt: 150 G
- Aluminiumshus

Tre innstillinger:
- Full på
- Halvt på
- Blits
Hos waveinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets nautisk sport og fiske produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe DTD Head LED Lamp 3W Profi? Du er heldig siden waveinn i Elektronikk katalogen og Belysning kategorien tilbyr vi andre nautisk sport og fiske produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner DTD Head LED Lamp 3W Profi

Farge
Sølv
Produkttype
Framside

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up