up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

plus
Fox rage

Fox Rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Produktbeskrivelse Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Våre Pro Shads har hatt en alvorlig innvirkning siden introduksjonen for flere år tilbake, og var nå glade for å kunne kunngjøre våre nye farger i både Natural- og Firetail -serien. Med klarheten på mange arenaer over hele Europa som blir bedre, blir rovdyr stadig vanskeligere å friste, og det er her vår ekspertise viser seg uvurderlig! Våre nye utgivelser fokuserer sterkt på realistiske mønstre for dem som er vanskelige å friste rovdyr som er rent fokusert på naturlige byttedyr. For de dagene hvor et lysere mønster gjør forskjellen, har vi også en rekke nye farger som garantert vil bli lagt merke til.


Funksjoner:

Etablert, meget vellykket lokke over hele Europa for en rekke arter
Tilgjengelig i et stort utvalg farger, inkludert mange naturlige mønstre
Tre alternativer for halefarger for å oppmuntre til streik; Naturlig, rød Firetail og grønn Firetail
Arbeid strålende med Rage korketrekkerhoder og stingere
Nå også tilgjengelig forhåndsrigget i fem farger og to størrelser


Spesifikasjoner:

Tilgjengelig i størrelsene 14, 18, 23 og 28 cm
28 cm branntiger


Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett nautisk sport og fiske butikken kan du finne Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm relaterte produkter. Vårt utvalg av Myke lokkere produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Vekt
1 - 10 gr
Størrelse
206 - 350 mm
Farge
Gul

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up