up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Fox rage Spikey 60 Mm

plus
Fox rage

Fox Rage Spikey 60 Mm

Produktbeskrivelse Fox rage Spikey 60 Mm

Leter du etter noe spesielt, et slags gjennombrudd i shad-markedet? Du har funnet ut at navnet er Spikey! Overalt hvor Spikey ble vist skapte det en del oppsikt. Med sine 264 pigger produserer den mikrovibrasjoner, som er ekstremt attraktive for alle rovdyr. Disse piggene er veldig fleksible for en naturlig livsfølelse og gir fiskerne muligheten til å legge til langvarig agnpasta på sluk. Den er sprøytestøpt, med en supermyk gummiblanding som gir den perfekte lokkeformen og en svært attraktiv bevegelse, selv med den laveste opphentingshastigheten. En skikkelig hit for sandart, abbor og svartabbor når du fisker med pilkehode eller alle moderne amerikanske riggtyper.


Spesifikasjoner:

Blandede farger 6 cm


Akkurat nå, Fox rage Spikey 60 Mm er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos waveinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Lokker katalog og særlig i vår Myke lokkere kategori. Vi har en rekke Myke lokkere som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Fox rage Spikey 60 Mm

Vekt
1 - 10 gr
Størrelse
10 - 70 mm
Farge
Flerfarge

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up