up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Kinetic Haspelrulle Fighter FD

plus
Kinetic

Kinetic Haspelrulle Fighter FD

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Kinetic Haspelrulle Fighter FD

Det roliga att fiska Kinetic Fighter Fd spinningrullar har en historia av fantastiska fiskeprestationer. De är gjorda för uppgiften. Varje Fighter Fd-rulle är byggd på en lätt men extremt stark grafitram, med slitstark växel av metall, lätt grafitspole och stensäker omedelbar antireversering, för att ge dig fördelen i alla fiskjaktssituationer.


Funktioner:

Grafitkropp Och Rotor
Dubbel anodiserad aluminiumspole
Smidigt dragsystem för flera skivor
Grafithandtag med Soft Touch-knapp
Upptäck Kinetic Haspelrulle Fighter FD i lager till bästa pris. Besök oss på waveinn, din onlinebutik för vattensport och fiskeutrustning och ta del av alla erbjudanden utan att kliva utanför dörren. Vi garanterar säker betalning och möjlighet att spåra din frakt! Beställ din Kinetic Haspelrulle Fighter FD och uppgradera din utrustning. Njut av dina dagliga sportaktiviteter till fullo!

Funktioner Kinetic Haspelrulle Fighter FD

Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up