up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Sykkeldeler sykkel

Sykkel deler

Finn et bredt utvalg av Sykkel deler-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Sykkeldeler

Merkevarer av Sykkeldeler

Bli kjent med delene av sykkelen din

Flaskeburene gjør spesifikt hva de sier på flasken. Flaskebur holder en vannflaske tett på sykkelen din. Du kan kjøpe flaskebur fra Garmin , Shimano , Sram , Specialized , Ergon , Elite , Tacx , Mavic , Brooks England , Rotor .

Bunnbrakettene på en sykkel forbinder veivsettet med sykkelen. Bunnbrakettene gjør at kranksettet kan dreie seg lett.

Bremsene reduserer hastigheten på en sykkel eller hindrer den i å bevege seg. Når trykket økes ved bremsene, heves friksjonskraften.

Kassettene er en rekke tannhjul som er plassert på den bakre kjernen på sykkelen din, og spalter på et friluftshus og holdes på plass med gjenget kassettlåsring.

Kjederingene er den avrundede, spikete biten som er knyttet til veivene dine som trekker kjedet rundt. En standard landeveissykkel kan bruke 53t store kjederinger.

Kjedene er rullekjedene som overfører kraft fra pedalene til drivhjulet til en sykkel, og dermed kjører den. De fleste sykkelkjeder er konstruert av vanlig karbon eller legert jern.

Klossene festes til bunnen av sykkelskoen. Et fjærverktøy på pedalen gjør det mulig å klippe klossene på skoene inn og ut av pedalene.

Veivene er den delen av et sykkeldrev som gjør bevegelsen til syklistenes bevegelse til rotasjonsbevegelse som brukes til å presse kjedet eller beltet, som igjen skyver bakhjulet. Veiv er en viktig del av en sykkel.

Skifterne er sykkelutstyr med variabelt forhold, inkludert en kjede, forskjellige tannhjul i forskjellige størrelser. Derailleurs brukes til å skifte kjedet fra ett tannhjul til et annet.

Gaflene er den delen av en sykkel som fester forhjulet. Gaflene består vanligvis av to kniver som er forbundet på toppen av en gaffelkrone.

Sykkelhåndtakene er ment å gi fylling og vibrasjonsdemping for å holde hendene avslappede. De gode grepene reduserer potensialet for håndspasmer.

• Et gruppesettverktøy tilhører mekaniske eller elektroniske deler som er koblet til ved bremsing, skifte av gir eller kjøring av drivverket.

Styret gjør at føreren kan seire moderat rett, mens styret samtidig gir et bredt spekter av håndposisjoner for bekvemmelighet ved langvarige turer.

Spakene i en sykkel er styret. Førsteklasses spaker har støttepunktet innen innsats og belastning.

• Den sentrale ideen bak skjermbeskyttelsen er å hindre vann som kommer fra hjulene på kroppen.

Pedalene er delene av en sykkel som syklisten kjører med foten for å kjøre bilen. Pedaler viser koblingen mellom syklisterfoten og sykkelhjulene.

Effektmålere på syklene er enhetene som estimerer effekten som produseres av syklisten. De fleste sykkeleffektmålere bruker strekkmålere.

Sykkelsadene kalles ofte et sykkelsete. Sal er en av fem berøringspunkter på en oppreist sykkel.

Sykkelstolpene er rørene som strekker seg oppover fra sykkelstøtten til salen.

Sykkelstengene er delene på syklene som fester styret til sylergaffelens styrerør.pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk