Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Pyörän osat

Pyörän osat

Löydä laaja valikoima tuotteita Pyörän osat tuotteita henkilölle pyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bikeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Polkupyörän osat

n merkit Polkupyörän osat

Polkupyörän osien tunteminen

Pullohäkit tekevät nimenomaan mitä he sanovat pullolle. Pullotelineet pitävät vesipulloa tiukasti pyörälläsi. Voit ostaa pullohäkkejä: Garmin , Shimano , Sram , Specialized , Ergon , Elite , Tacx , Mavic , Brooks England , Rotor .

Polkupyörän alakiinnikkeet yhdistävät kampikammion pyörään. Pohjakiinnikkeiden avulla kampiakselit voivat kääntyä helposti.

Jarrut vähentävät pyörän nopeutta tai estävät sen liikkumisen. Kun paine nousee jarruissa, kitkavoima nousee.

Kasetit ovat polkupyörän takaosaan sijoitettujen ketjupyörien joukko, joka lovi vapaakantaisen rungon päälle ja pidetään tiukasti paikallaan kierteitetyllä kasettilukolla.

Ketjurenkaat ovat pyöristetty, piikikäs kärki, joka liittyy kampiisi ja vetää ketjua ympäri. Tavallisessa maantiepyörässä voidaan käyttää 53 tonnin suuria eturattaita.

Ketjut ovat rullaketjuja, jotka välittävät voimaa polkimista pyörän vetopyörään ja ajavat siten sitä. Suurin osa pyöräketjuista on valmistettu puhtaasta hiilestä tai seostetusta raudasta.

Klossit kiinnittyvät pyöräilykengän pohjaan. Pedaalin jousityökalun avulla voit kiinnittää kenkien kiinnikkeet polkimiin ja ulos.

Kampit ovat osa pyörän voimansiirtoa, joka muuttaa kuljettajien jalkojen edestakaisen liikkeen pyörimisliikkeeksi, jota käytetään ketjun tai hihnan painamiseen, mikä puolestaan työntää takapyörää. Kammet ovat tärkeä osa polkupyörää.

Vaihtajat ovat muuttuvasuhteinen polkupyörän vaihteisto, johon kuuluu ketju, useita erikokoisia ketjupyöriä. Vaihtajia käytetään ketjun siirtämiseen ketjupyörästä toiseen.

Haarukat ovat polkupyörän osa, joka kiinnittää etupyörän. Haarukat koostuvat tyypillisesti kahdesta terästä, jotka on yhdistetty ylhäältä haarukkakruunulla.

Pyörän kahvat on tarkoitettu antamaan täytettä ja tärinänvaimennusta pitämään kädet rentoina. Hyvät otteet vähentävät käsien kouristuksia.

Ryhmäryhmän työkalu kuuluu mihin tahansa mekaaniseen tai elektroniseen osaan, joka on kytketty toisiinsa jarrutettaessa, vaihdetta vaihdettaessa tai ajettaessa.

Ohjaustangot antavat kuljettajan hallita kohtalaisen suoraa, samalla kun ohjaustangot tarjoavat laajan valikoiman kädensijaa mukavuuden takaamiseksi pitkäkestoisilla matkoilla.

Polkupyörän vivut ovat ohjaustankoja. Ensimmäisen luokan vipuilla on tukipiste vaivassa ja kuormituksessa.

• Lokasuojien keskeisenä ajatuksena on estää veden pääseminen rungon pyöriltä.

Polkimet ovat polkupyörän osia, joita pyöräilijä ajaa jalalla ajaakseen ajoneuvoa. Polkimet esittävät polkupyörän jalan ja polkupyörän pyörän välisen yhteyden.

Polkupyörien tehomittarit ovat laitteita, jotka arvioivat pyöräilijän tuottaman tehon. Useimmat polkupyörän tehomittarit käyttävät venymäliuskoja.

Polkupyörän satuloita kutsutaan usein polkupyöränistuimiksi. Satulat ovat yksi pystysuoran polkupyörän viidestä kosketuspisteestä.

Polkupyörän satulatolpat ovat putkia, jotka ulottuvat polkupyörän tuesta satulaan.

Polkupyörän varret ovat polkupyörän osia, jotka kiinnittävät ohjaustangon polkupyörän haarukan ohjausputkeen.