up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Favero

Favero

Osastot

KAIKKI ( Favero )

Noin Favero

Favero on kunnioitettu nimi maailman pyöräilymaailmassa, joka tunnetaan armottomasta sitoutumisestaan ​​leikkausreunan pyöräilyratkaisuihin, jotka parantavat suorituskykyä, tarkkuutta ja intohimoa. Yli 30 vuoden innovatiivisen historian kanssa Favero on jatkuvasti uudistanut pyöräilyteknologiaa perustamisestaan ​​lähtien. Italian insinööri ja pyöräilijä Giovanni Faveron perustamana yritys on kasvanut pienestä työpajasta globaaliksi johtajaksi korkealaatuisten pyöräilyosien ja -tarvikkeiden kehittämisessä. Faveron täydellinen sitoutuminen tarkkuuteen, suorituskykyyn ja pyöräilijän kokemukseen on vahvistanut asemansa ammattilaisurheilijoiden ja pyöräilijöiden suosikkivalinnaksi.
Favero todistaa insinöörintaidon ja pyöräilyn intohimon liiton. Olipa kyseessä maailmanlaajuisesti edistykselliset voimamittauspedaalit tai tarkasti valmistetut pyöräosat, Faveron panos pyöräilyteknologiaan on jättänyt jälkensä lajille. Vuosikymmeniä Favero on ollut polkupyörämaailman vaellusjohtaja, joka on jatkuvasti rikkonut rajoja ja nostanut pyöräilyteknologian tasoa. Syvästi juurtuneen urheilun intohimon ja tinkimättömän tarkkuuden keskittymisen kanssa Favero jatkaa edelleen inspiroimalla kaikentasoisia pyöräilijöitä saavuttamaan parhaansa.

Pyöräilyinnovaatioiden edelläkävijä

Faveron sitoutuminen pyöräilyn suorituskyvyn rajoittamiseen on selvästi nähtävissä sen poikkeuksellisessa pyöräosien valikoimassa. Tarkkaan huolellisesti valmistetut Favero pyöräosat tarjoavat vertaansa vailla olevan luotettavuuden ja suorituskyvyn. Kevyestä hiilikuidusta valmistettuihin kestäviin voimansiirtoratkaisuihin, jokainen tuote on suunniteltu optimoimaan aerodynamiikkaa, kestävyyttä ja kokonaista pyöräilytehokkuutta. Favero on laajalti kiitetty sen mullistavista pedaalijärjestelmistä, jotka yhdistävät tehokkaasti voimamittauksen pyöräilyn suorituskykyyn. Faveron Assioma-sarjan voimamittauspedaalit ovat asettaneet uudet tarkkuus- ja käytö Helppouden standardit. Nämä Favero-pedaalit tarjoavat reaaliaikaisia ​​voimatietoja, poljinkorkeutta ja muita välttämättömiä mittareita, joilla pyöräilijät voivat hienosäätää harjoitteluaan ja kilpailemistaan ​​optimitulosten saavuttamiseksi. Faveron sitoutuminen tarkkuuteen ja innovaatioon on erityisen selvästi nähtävissä voimamittauslaitteissaan. Faveron Assioma-voimamittarit käyttävät edistyneitä jännevastusmittaustekniikoita tarjotakseen tarkkoja voimamittauksia. Faveron voimamittarit ovat yhteensopivia useiden pyöräilylajien kanssa, tarjoten sekä yksipuolisia että kaksipuolisia vaihtoehtoja, joista voi valita yksilöllisten tarpeidensa ja mieltymystensä mukaan. Huomaamalla keskeytymättömän pyöräilykokemuksen merkityksen Favero tarjoaa kattavan valikoiman Favero-varaosia. Nämä alkuperäiset osat on suunniteltu varmistamaan Faveron tuotteiden kestävyys ja suorituskyky. Vaihdettavista pedaalirungoista voimamittarien välttämättömiin komponentteihin pyöräilijät voivat luottaa Faveron varaosiin pitääkseen laitteensa optimaalisessa kunnossa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje