up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Fox

Allt ( Fox )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Fox

Fox er en ledende merkevare som produserer off-road racing motorsykkel deler og komponenter. Merket har sannferdig forvandlet kjøredynamikken for motorsyklistene og syklistene. Det produserer og tilbyr suverene produkter som bakdempere, gaffler, smøremidler og seteposter. Fox er det perfekte merket å velge for å forbedre ytelsen. Fox er et godt kjent merke i kongeriket av høyytelses bremsesystemer for off-road biler. Med en rik historie som strekker seg tilbake til 1970-tallet, har merket kontinuerlig presset veggene av dempingsteknologi. Senteret av Fox sinnstilstand ligger i å tilby uovertruffen kontroll og komfort for ryttere på ulike terreng. Deres ideelle produkter som gaffler, dempere og dempere, er utformet med suverene produksjonsteknikker og moderne materialer.
Fox Racing Shox er elsket av ærede atleter og eksperter, med overblikk over off-road-kamper som fjellsykling, motocross og off-roading. Disse komponentene er dannet for å forbedre trekkraft, absorbere bump og forbedre håndtering, og gir en spennende og jevn tur. Merket er forpliktet til ytelse, kvalitet og holdbarhet. Dette gjør Fox til et foretrukket valg for personer som trenger det beste fra sine biler. Enten du beseirer tøffe stier eller sporer podier, forblir Fox Racing Shox kompatibel med storhet i dempingsteknologi.

Fox bike komponenter og dempingsteknologi

Fox bike gafler er konstruert for å tilby en jevn og uforanderlig kjøreopplevelse, absorbere treff og vibrasjoner effektivt mens de bevarer stabilitet. Fox bike deler er designet med vekt på å forbedre ytelsen. Hver del er designet for å forbedre sykkelens evner, enten det er et brems, drivverk eller andre nødvendige systemer. Fox goggles har anti-fog-lag eller ventilasjonsteknikker som hindrer linsene i å tåke seg opp, og gir uavbrutt syn selv i krevende værsituasjoner. Fox MTB-hjelmer har strategisk plasserte luftekanaler og luftekanaler, noe som gjør det mulig effektiv luftstrøm for å holde ryttere rolige og avslappede under ekstreme turer. Fox mens klær er laget av egnede ventilasjon og pustende stoffer som er nøkkelelementer i FOX klær, som stopper overoppheting og holder komfort under fysisk arbeid. Fox womens klær inkluderer fra enkle plagg til aktivtøy, og skifter jevnt mellom ulike innstillinger, noe som gjør det egnet for både utendørs opplevelser og hverdagsbruk.
Fox bike sadler er ofte laget for spesifikk installasjon på en rekke seteposter, noe som gir problemfri form. FOX sadler er dannet for å støtte ulike kjøresituasjoner, enten det er en mer oppreist stilling for enkel kjøring eller en mer kraftfull stilling for ytelsesorientert sykling.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk