Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Fox

Information för Fox
Fox är en ledande varumärke som tillverkar off-road racing motorcykel delar och komponenter. Varumärket har sanningsenligt förändrat körningens dynamik för motorcyklister och cyklister. Det producerar och erbjuder överlägsna produkter som bakdämpare, gafflar, smörjmedel och sadelstolpar. Fox är det perfekta märket att välja för att förbättra din prestanda. Fox är ett välkänt varumärke inom kungadömet för högpresterande bromssystem för off-road bilar. Med en lyckosam historia som sträcker sig tillbaka till 1970-talet har varumärket ständigt drivit murarna för fjädringsteknologi. Foxs tankeverksamhet ligger i att erbjuda oöverträffad kontroll och komfort för åkare över olika terränger. Deras idealiska produkter såsom gafflar, stötdämpare och dämpare är utformade med överlägsna tillverkningsmetoder och moderna material.
Fox Racing Shox älskas av hedersathleter och experter, som övervakar off-road matcher som mountainbiking, motocross och off-roading. Dessa komponenter är utformade för att förbättra greppet, absorbera stötar och förbättra hanteringen, som ger en spännande och mjuk åktur. Varumärket är engagerat i prestanda, kvalitet och hållbarhet. Detta gör Fox till ett självklart val för dem som behöver det bästa från sina bilar. Oavsett om du bryter mot grova stigar eller spårar podier, Fox Racing Shox förblir kompatibelt med storhet inom fjädringsteknologi.

Fox bike-komponenter och fjädringsteknologi

Fox bike-gafflar är utformade för att erbjuda en mjuk och oföränderlig körupplevelse, som absorberar slag och vibrationer effektivt samtidigt som stabiliteten bevaras. Fox bike-delar är utformade med fokus på att förbättra prestandan. Varje del är utformad för att förbättra cykelns funktioner, oavsett om det är ett broms, drivsystem eller andra nödvändiga system. Fox-goggels har anti-dimlager eller ventilationsmetoder som stoppar linserna från att dimma, som ger oförhindrad vision även i krävande väderförhållanden. Fox MTB-hjälmar har strategiskt placerade rördrag och luftflödeskanaler, som möjliggör effektiv luftcirkulation för att hålla åkarna lugna och avslappnade under extrema åkturer. Fox mens kläder är gjorda av lämplig ventilation och andas material som är nyckelelement i FOX-kläder, som förhindrar överhettning och håller komforten under fysisk arbete. Fox womens kläder inkluderar från enkla plagg till aktivt slitage, och skiftar smidigt mellan olika inställningar, vilket gör det passande för både utomhusupplevelser och vardagliga kläder.
Fox-cykelsäten är ofta skapade för specifik installation på en mängd olika säte, som erbjuder bekymmersfri form. FOX sadlar är utformade för att stödja olika åkturer, oavsett om det är en mer upprätt ställning för enkel åkning eller en mer kraftfull ställning för prestandabaserad cykling.