up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Fox

KAIKKI ( Fox )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Fox

Fox on tunnettu merkki, joka valmistaa maastopyöräilymoottoripyörän osia ja komponentteja. Merkki on oikeasti muuttanut ajokokemusta moottoripyöräilijöille ja polkupyöräilijöille. Se tuottaa ja tarjoaa laadukkaita tuotteita, kuten takajousituksia, haaroja, voiteluaineita ja istuinkannattimia. Fox on täydellinen valinta suorituskyvyn parantamiseen. Fox on hyvin tunnettu brändi maastoautojen korkean suorituskyvyn jarrujärjestelmissä. Historiallaan, joka ulottuu 1970-luvulle, se jatkuvasti työntää jousitusteknologian rajoja. Foxin ajatuskeskusta on tarjota vertaansa vailla olevaa hallintaa ja mukavuutta ajajille eri maastoissa. Heidän ihanteelliset tuotteensa, kuten haarat, jouset ja joustimet, on suunniteltu käyttäen huipputeknologiaa ja alan viimeisimpiä materiaaleja.
Fox Racing Shox saa kunnioitusta urheilijoilta ja asiantuntijoilta, jotka seuraavat maastopyöräilyä, moottoripyöräilyä ja maastoajoa. Nämä osa-alueet on suunniteltu parantamaan tartuntaa, absorboimaan iskuja ja parantamaan käsittelyä antaen elämyksellisen ja tasaisemman ajon. Merkki on sitoutunut suorituskykyyn, laatuun ja kestävyyteen. Tämä tekee Foxista oikean valinnan henkilöille, jotka tarvitsevat parasta autollaan. Olipa voittamassa vaikeita polkuja tai seuraamassa palkintoja, Fox Racing Shox pysyy yhteensopivana suuruudella jousitusteknologiassa.

Fox-pyöräkomponentit ja jousitusteknologia

Fox-pyörähaarukat on suunniteltu tarjoamaan tasainen ja vakaata ajokokemusta, absorboimalla iskuja ja tärinöitä tehokkaasti säilyttäen samalla vakauden. Fox-pyörän osat on suunniteltu painottamalla suorituskykyä. Jokainen osa on suunniteltu parantamaan pyörän ominaisuuksia, olipa se sitten jarrut, voimansiirto tai muita tarvittavia järjestelmiä. Fox-lasit ovat anti-fog-kerroksia tai ilmanvaihto-tekniikoita, jotka estävät linssien höyrystymisen, tarjoten keskeytyksettömän näkyvyyden vaativissakin sääolosuhteissa. Fox MTB-kypärät on sijoitettu tarkasti kanavien ja ilmankierron kanavien avulla, mikä mahdollistaa tehokkaan ilmankierron pitämään ajajat rauhallisina ja rentoutuneina äärimmäisissä ajoissa. Fox miesten vaatetus on valmistettu sopivista ilmanvaihto- ja hengittävistä kankaista, jotka ovat avaintekijöitä FOX-vaatteissa, estäen ylikuumenemista ja takaamalla mukavuuden fyysisen työn aikana. Fox naisten vaatetus sisältää yksinkertaisista vaatteista aktiivivaatteisiin ja se muuttuu joustavasti eri asetuksiin, mikä tekee siitä sopivan sekä ulkoiluun että arkivaatteisiin.
Fox-pyörän satulat ovat usein suunniteltuja erityiseen asennukseen erilaisille istuinkannattimille, tarjoten ongelmattoman muodon. FOX-satulat on suunniteltu tukemaan erilaisia ajon tilanteita, olipa se sitten enemmän istuva asento yksinkertaiselle ajolle tai enemmän voimakas asento suorituskykyiseen pyöräilyyn.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje