Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Hjul og dekk

Hjul og dekk sykkel

Finn et bredt utvalg av Hjul og dekk-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Hjul og dekk

Merkevarer av Hjul og dekk

Hvordan velge sykkelhjul og dekk

Aksler og lås

Sykkelen er utstyrt med elektronisk låsende differensialer foran og bak. Når du vil sykle på vanskelige terreng som grus, skitt, snø eller gjørme eller planlegger å gå veien, må du bruke låsedifferensial, dvs. aksler og låser. Disse differensialene brukes bare når du trenger ekstra trekkraft, slik at du enkelt kan bruke den noen få ganger på terrengopplevelser. Aksler og låser hjelper til med å opprettholde sykkelens momentum og forhindrer at den setter seg fast.

Sykkelrør

Innerslanger er en av de viktigste delene av sykkeldekkene dine. Det er i utgangspunktet en oppblåsbar ring som passer inn i dekkets foring. De indre rørene når de er oppblåst gir strukturell støtte og oppheng. Røret kan lett blåses opp med en ventil. Innerrøret fungerer som luftdemping og gir deg en behagelig og trygg kjøreopplevelse.

Sykkelfelger og eiker

Felger og hjul brukes ofte om hverandre for den samme betydningen; teknisk sett er de imidlertid forskjellige. Felgen er ikke hele hjulet, men en del av et hjul. Eiker er forbindelsesstengene mellom felgen og sykkelnavet.
Hovedformålet med felger og eiker er å overføre belastningen forårsaket av rytteren eller sykkelen mellom navet og felgen.

Dekk

Når du velger et sykkeldekk, må du først matche diameteren på sykkelens hjul og felg til dekket. De fleste stangsykler, terrengsykler og cruiser sykler bruker dekk med en diameter på 26 tommer.
Hvis du bruker et slangeløst dekk, trenger du slangeløse kompatible hjul til sykkelen din. Et økende antall terrengsyklister velger tubeless dekk sykler i disse dager.

Sykkelhjul og hjuldeksler

Et sett med hjul og hjuldeksler i god stand kan øke ytelsen din betydelig. Nesten alle typer syklister vil gjøre syklene så lette som mulig. Derfor, når du velger et hjulsett til sykkelen din, må du vurdere dens vekt, stivhet og holdbarhet. Lettere hjul hjelper sykkelen din med å akselerere lett. Imidlertid er lette hjul mindre holdbare sammenlignet med tunge hjul.

Mer om Wheels and Tires Bike

Sykkelhjulene og dekkene må byttes ut når du har syklet lenge nok. Av den grunn blir sykkel oppreisning for nav, slanger, akseltappene, og andre deler er nødvendig. Sykkelnav lar sykkelhjulene dine rotere fritt. Navavstand er nøkkelfaktoren som må bestilles klokt. Shimano , Sram , Specialized , Schwalbe , Vittoria , Continental , Mavic , Maxxis , og Thule designer og leverer alle typer tilbehør og deler til sykkelen din.