up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Alé

Trøjer

Trøjer

Cykelbibs

Cykelbibs

Jakker

Jakker

KLIMATIK

KLIMATIK

handsker

handsker

Dametøj

Dametøj

Afdelinger

Børnesko

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Tasker

Uddannelse og Konkurrence

Alle( Alé )

Alé

Alé, et anerkendt mærke inden for cykelsporten, er blevet synonym med kvalitet, innovation og stil. Med en forpligtelse til at give cyklister moderne ydeevnevare, Alé har etableret sig selv som en leder i branchen. Fra deres omhyggeligt udformede cykeltrøjer til deres avancerede bib shorts, Alés produkter udtrykker en perfekt blanding af funktionalitet og mode. Grundlagt i 2013 af den tidligere professionelle cykelrytter Alessia Piccolo, Alé har hurtigt fået anerkendelse blandt cykelentusiaster og professionelle. Udnyttende hendes erfaring i sporten, skabte Piccolo et mærke, der skulle imødekomme cyklisters specifikke behov, kombinere præstationsfremmende funktioner med slående designs.
Alés hovedkvarter er i Italien, et land, der er berømt for sin cykelarv og passion. Denne placering giver mærket mulighed for at hente inspiration fra den rige cykelkultur og samarbejde tæt med anerkendte atleter og eksperter inden for feltet. Alé er kommet frem som et respekteret mærke i cykelsporten, kombinerer funktionalitet, innovation og stil. Med deres fokus på præstationsfremmende funktioner og fashionable designs tilbyder Alé cyklister det perfekte mix af komfort og æstetik. Uanset om det er cykeltrøjer, shorts eller bib shorts, Alés produkter er betroet af ryttere på alle niveauer, der giver dem mulighed for at skubbe deres grænser og nyde spændingen ved cykling.

Alé Enhancing Cycling Performance with Style

Alé cycling repræsenterer et løfte om excellence, sikre at hver tur er både komfortabel og stilfuld. Alé forstår kravene til sporten og designe tøjet til at optimere ydeevne, aerodynamik og åndbarhed. Mærkets dedikation til kvalitetsmaterialer og håndværk garanterer holdbarhed, sikre at dets produkter kan modstå de barske krav fra intense cykelture. Alé cycle tøj er et vidnesbyrd om mærkets opmærksomhed på detaljer og fokus på præstation. Alé's tøj inkorporerer innovative stofteknologier, der giver fugttransport, ventilation og elasticitet, så cyklister kan holde sig kølige og tørre, selv under udfordrende ture. Brandets tøjkollektion er ikke kun funktionel, men også æstetisk tiltalende, med et udvalg af sprudlende farver og moderne designs.
Den Alé cycling jersey er et flagskibsprodukt, der udtrykker mærkets forpligtelse til både præstation og stil. Designet for at give en strømlinet pasform, minimerer trøjen vindmodstand og optimerer aerodynamik. Trøjerne er tilgængelige i et udvalg af designs, så cyklister kan udtrykke deres individualitet, mens de erobrer vejen. Alé cycling shorts er udviklet til at give maksimal komfort og støtte under lange ture. Shortsene er konstrueret med højkvalitets kompressionstøj, der tilbyder muskelstøtte og reducerer træthed. Alé bib shorts har et ergonomisk design med justerbare stropper, der sikrer en sikker pasform og eliminerer trykpunkter. Begge cykelshorts og bib shorts er udstyret med polstret chamois, der giver polstring og reducerer friktion, så cyklister kan køre med forbedret komfort.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk