up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Hjul och Däck cykling

Hjul och Däck cykling

Hitta ett brett utbud av Hjul och Däck-produkter för cykling. Upptäck de bästa erbjudandena på bikeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Hjul och Däck

Märken i Hjul och Däck

Hur man väljer cykelhjul och däck

Axlar och lås

Cykeln är utrustad med elektroniskt låsande differentialer i fram och bakänden. När du vill åka på svåra terrängar som grus, smuts, snö eller lera eller planerar att gå på vägen måste du använda låsdifferential, dvs. axlar och lås. Dessa skillnader används endast när du behöver extra dragkraft så att du enkelt kan koppla in den några gånger på terrängupplevelser. Axlar och lås hjälper till att bibehålla din cykels fart och förhindrar att den fastnar.

Cykelrör

Innerslangar är en av de viktigaste delarna av dina cykeldäck. Det är i grunden en uppblåsbar ring som passar inuti höljet på däcket. De inre rören när de är uppblåsta ger strukturellt stöd och upphängning. Röret kan lätt pumpas upp med en ventil. Innerslangen fungerar som en luftdämpning och ger dig en bekväm och säker körupplevelse.

Cykelfälgar och ekrar

Fälgar och hjul används ofta omväxlande för samma betydelse; tekniskt sett är de dock olika. Fälgen är inte hela hjulet utan en del av ett hjul. Ekrar är vevstakarna mellan fälgen och cykelnavet.
Huvudsyftet med fälgar och ekrar är att överföra lasterna som orsakas av föraren eller cykeln mellan navet och fälgen.

Däck

När du väljer ett cykeldäck måste du först matcha cykelns hjul och fälg i förhållande till däcket. De flesta rodcyklar, mountainbikes och cruisercyklar använder däck med en diameter på 26 tum.
Om du använder ett slangfritt däck behöver du slanglösa kompatibla hjul för din cykel. Ett växande antal bergscyklister väljer för närvarande slanglösa däckcyklar.

Cykelhjul och hjulöverdrag

En bra uppsättning hjul och hjulöverdrag kan öka din prestanda avsevärt. Nästan alla typer av cyklister vill göra sina cyklar så lätta som möjligt. Därför måste du överväga dess vikt, styvhet och hållbarhet när du väljer ett hjulsats till din cykel. Lättare hjul hjälper din cykel att accelerera lätt. Lätta hjul är dock mindre hållbara jämfört med tunga hjul.

Mer om hjul och däckcykel

Cykelhjulen och däcken måste bytas ut när du har cyklat tillräckligt länge. Av den anledningen blir cykelreparation för nav, innerrör, axelbultar och andra delar nödvändig. Cykelnubbar låter dina cykelhjul rotera fritt. Navavstånd är nyckelfaktorn som måste beställas klokt. Shimano , Sram , Specialized , Schwalbe , Vittoria , Continental , Mavic , Maxxis och Thule utformar och tillhandahåller alla typer av tillbehör och delar till din cykel.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga