up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Pyörät ja Renkaat pyöräily

Pyörät ja Renkaat pyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Pyörät ja Renkaat tuotteita henkilölle pyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bikeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Pyörät ja Renkaat

n merkit Pyörät ja Renkaat

Kuinka valita pyörän pyörät ja renkaat

Akselit ja lukot

Polkupyörässä on elektronisesti lukittavat tasauspyörästöt edessä ja takana. Kun haluat ratsastaa vaikeilla maastoilla, kuten sora, lika, lumi tai muta, tai aiot mennä tielle, sinun on käytettävä lukituseroa eli akseleita ja lukkoja. Näitä tasauspyörästöjä käytetään vain, kun tarvitset ylimääräistä pitoa, jotta voit kytkeä sen helposti muutaman kerran maastoseikkailuihin. Akselit ja lukot auttavat ylläpitämään polkupyörän vauhtia ja estävät sen jumittumisen.

Pyörän sisäputket

Sisäputket ovat yksi polkupyörän renkaiden tärkeimmistä osista. Se on pohjimmiltaan puhallettava rengas, joka sopii renkaan koteloon. Sisäputket täytettyinä tarjoavat rakenteellisen tuen ja jousituksen. Putki voidaan helposti täyttää venttiilillä. Sisäputki toimii ilmatyynynä ja tarjoaa sinulle mukavan ja turvallisen ajokokemuksen.

Pyörän vanteet ja pinnat

Vanteita ja pyöriä käytetään usein keskenään samassa merkityksessä; teknisesti ne ovat kuitenkin erilaisia. Vanne ei ole koko pyörä vaan osa pyörää. Pinnat ovat kiertokanget vanteen ja polkupyörän navan välillä.
Vanteiden ja pinnojen päätarkoitus on siirtää kuljettajan tai pyörän aiheuttamat kuormitukset navan ja vanteen välille.

Renkaat

Kun valitset polkupyörän renkaan, sinun on ensin sovitettava pyörän pyörän ja vanteen halkaisija renkaaseen. Suurin osa veto , maastopyöristä ja risteilijäpyöristä käyttää renkaita, joiden halkaisija on 26 tuumaa.
Jos käytät tubeless rengasta, tarvitset pyörään sopivat renkaat. Yhä useammat maastopyöräilijät valitsevat nykyään tubeless renkaat.

Pyörät ja pyörän kannet

Hyvässä kunnossa olevat pyörät ja pyörän suojukset voivat parantaa suorituskykyäsi merkittävästi. Lähes kaikentyyppiset pyöräilijät haluavat tehdä polkupyöristään mahdollisimman kevyet. Siksi, kun valitset pyörääsi pyöräkerran, sinun on otettava huomioon sen paino, jäykkyys ja kestävyys. Kevyemmät pyörät auttavat pyörääsi kiihtymään helposti. Kevyet pyörät ovat kuitenkin vähemmän kestäviä kuin raskaat pyörät.

Lisätietoja pyöristä ja renkaista

Pyörän pyörät ja renkaat on vaihdettava, kun olet pyörännyt riittävän kauan. Tästä syystä pyörän napojen, sisäputkien, akselipulttien ja muiden osien korjaus on tarpeen. Pyörän napojen avulla pyörän pyörät voivat pyöriä vapaasti. Napaväli on avaintekijä, joka on järjestettävä viisaasti. Shimano , Sram , Specialized , Schwalbe , Vittoria , Continental , Mavic , Maxxis ja Thule suunnitella ja toimittaa kaikenlaisia polkupyörän lisävarusteita ja osia.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje