up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Hjälmar

Hjälmar

Glasögon och solglasögon

Glasögon och solglasögon

Skyddsvästar

Skyddsvästar

Herrkläder

Herrkläder

Damkläder

Damkläder

Åka skidor

Åka skidor

Kategorier

Bärkassar

Barnkläder

Damkläder

Damskor

Glasögon

Herrkläder

Herrskor

Hjälmar

Kroppsskydd

Allt( POC )

POC

POC är ett varumärke som tillverkar sportvästar, hjälmar, glasögon och många andra sportrelaterade tillbehör. Det är ett svenskbaserat varumärke med ett tydligt och vitalt uppdrag att ge rimligt skydd till idrottare genom att minska konsekvenserna av olyckor under cykling eller andra sporter. Du har räddat många liv genom att tillverka produkter av hög kvalitet. Denna extra tydliga vision har satt en ny standard för tillverkning av material av högsta kvalitet genom att bygga olika kombinationer. POC använde även avancerad teknik och innovation för att göra drömmen möjlig. Det har blivit ett ledande företag som tillhandahåller viktigt personligt skydd till alla idrottare.

För den säkraste cykelupplevelsen är POC-hjälm den bästa produkten för dig. Cykelhjälmar är en av de viktigaste cykelutrustningarna för att förhindra allvarliga skador. POC cykelhjälmar ger dig verkligen ett välbehövligt personligt skydd. De ger dig en säker cykelupplevelse och en snygg touch. Det erbjuder säkerhet och innovativ estetik på samma gång. Den föreslår tre olika hjälmvarianter: full face, half face och off road för att välja vilken typ du vill ha.

POC erbjuder även högkvalitativa kläder och accessoarer.

Förutom skydd erbjuder POC även kläder av utmärkt kvalitet och många andra modeartiklar på Bikeinn. POC erbjuder ett brett utbud av tröjor som är bäst för mountainbikecykling och hudtighta tröjor som är bra för landsvägscykling. POC-tröjan är gjord av det bästa tyget och material av högsta kvalitet, eftersom tröjor är en grundläggande del av cykelutrustning. Märket erbjuder tröjor som passar varje cyklists behov och krav. Materialet är mycket lätt, andas och torkar snabbt för att hålla dig bekväm hela tiden.
Tröjorna är mer bekväma på grund av deras olika fickor och blixtlåsalternativ. Den har många alternativ, från dragkedjor fram till bak och antalet dragkedjor du föredrar beroende på typ av cykling. Vanligtvis, för längre cykelpass, är de bakre dragkedjorna bäst för att lagra lite mat och ge tillräckligt med kraft när din energinivå börjar ta slut. En annan nödvändig sak när du cyklar är handskar. Handskarna kan skydda föraren från varma och kalla väderförhållanden. POC-handskar finns i två stilar.Långfingrade är bäst för kallt väder eftersom de kan hjälpa till att ge värme, medan kortfingrade är gjorda för att skydda händerna från intensiva värmestrålar.

Märket har också cykelsolglasögon av hög kvalitet. POC Solglasögon är perfekt designade för att öka cyklistens prestanda. De speciella linserna som används i dessa solglasögon gör att du kan se även i mycket lågt eller nästan inget solljus. Därför är dessa flerfärgade glasögon perfekta för cykling.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga