up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kypärät

Kypärät

Suojalasit & aurinkolasit

Suojalasit & aurinkolasit

Luotiliivit

Luotiliivit

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Hiihtää

Hiihtää

Osastot

Kypärät

Lasit

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Suojaukset

KAIKKI( POC )

POC

POC on merkki, joka valmistaa urheiluliivejä, kypäriä, laseja ja monia muita urheiluun liittyviä tarvikkeita. Se on ruotsalainen brändi, jonka selkeä ja tärkeä tehtävä on tarjota kohtuullinen suoja urheilijoille vähentämällä pyöräilyn tai muun urheilun aikana sattuvien onnettomuuksien seurauksia. Olet pelastanut monia ihmishenkiä valmistamalla korkealaatuisia tuotteita. Tämä erittäin selkeä visio on asettanut uuden standardin korkealaatuisten materiaalien valmistukseen rakentamalla erilaisia yhdistelmiä. POC käytti myös edistynyttä teknologiaa ja innovaatioita tehdäkseen unelman mahdolliseksi. Siitä on tullut johtava yritys, joka tarjoaa tärkeää henkilökohtaista suojausta kaikille urheilijoille.

Turvallisimman pyöräilykokemuksen saamiseksi POC-kypärä on paras tuote sinulle. Pyöräilykypärät ovat yksi tärkeimmistä polkupyörän varusteista vakavien vammojen estämiseksi. POC-pyöräilykypärät tarjoavat varmasti sinulle kaivattua henkilökohtaista suojausta. Ne antavat sinulle turvallisen pyöräilykokemuksen ja tyylikkään ilmeen. Se tarjoaa turvallisuutta ja innovatiivista estetiikkaa samanaikaisesti. Se ehdottaa kolmea erilaista kypäräversiota: koko kasvot, puolikasvot ja off road valitaksesi haluamasi tyyppi.

POC tarjoaa myös korkealaatuisia vaatteita ja asusteita.

Suojauksen lisäksi POC tarjoaa myös laadukkaita vaatteita ja monia muita muotituotteita Bikeinnissa . POC tarjoaa laajan valikoiman paitoja, jotka sopivat parhaiten maastopyöräilyyn, ja tiukkoja paitoja , jotka sopivat maantiepyöräilyyn. POC-paita on valmistettu parhaasta kankaasta ja laadukkaasta materiaalista, koska neuleet ovat olennainen osa pyöräilyvarusteita. Brändi tarjoaa pelipaidat, jotka sopivat jokaisen pyöräilijän pyöräilytarpeisiin ja vaatimuksiin. Materiaali on erittäin kevyttä, hengittävää ja kuivuu nopeasti pitääkseen olosi mukavana koko ajan.
Neulepuserot ovat mukavammat erilaisten taskujen ja vetoketjuvaihtoehtojen ansiosta. Siinä on monia vaihtoehtoja, etu- ja takavetoketjuista ja vetoketjujen lukumäärästä riippuen pyöräilytyypistä. Tavallisesti pidempiä pyöräilysessioita varten takavetoketjut sopivat parhaiten ruoan säilyttämiseen ja riittävän tehon antamiseen, kun energiatasosi on vähissä. Toinen välttämätön esine pyörällä ajaessa ovat hanskat. Käsineet voivat suojata ratsastajaa kuumilta ja kylmiltä sääolosuhteilta. POC-käsineitä on kahta eri tyyliä.Pitkäsormiset sopivat parhaiten kylmälle säälle, koska ne voivat auttaa lämmittämään, kun taas lyhytsormiset on tehty suojaamaan käsiä voimakkailta lämpösäteiltä.

Merkillä on myös laadukkaat pyöräilyaurinkolasit. POC-aurinkolasit on suunniteltu täydellisesti parantamaan pyöräilijän suorituskykyä. Näissä aurinkolaseissa käytetyt erikoislinssit mahdollistavat näkemisen myös hyvin heikossa tai lähes olemattomassa auringonvalossa. Siksi nämä moniväriset lasit sopivat täydellisesti pyöräilyyn.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje