Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Vedlikehold

Vedlikehold sykkel

Finn et bredt utvalg av Vedlikehold-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Vedlikehold

Merkevarer av Vedlikehold

Tips for vedlikehold av sykkelen din

Sykkeltilbehør og deler forbedrer kjøreferdigheten din, men med mange muligheter, kan det sikkert forvirre nybegynnere. Så bare de nødvendige delene som alle landeveissyklister bør vurdere å kjøpe for å gjøre ridning mer praktisk, pålitelig og morsom. Du kan kjøpe dette tilbehør og deler fra MSC , Eltin , BBB .

Smøremidler og rengjøringsmidler

Sykkelsmøremidler og rengjøringsmidler brukes til å vedlikeholde sykkelen din. Rengjøringsmidler kan brukes over hele sykkelen og støtte for å fjerne smuss, men anbefales spesielt for ramme, hjul og dekk. Når sykkelen er rengjort, vil det kreve at smøremiddel påføres kjedet og regioner som trenger smøring. Du kan kjøpe smøremidler og rengjøringsmidler fra Assos , MSC, Camelbak .

Verktøy og multiverktøy

Verktøy og multiverktøy er veldig viktige for å vedlikeholde en sykkel. Multiverktøyene er fylt med allsidighet og kapasitet til å utføre en hvilken som helst oppgave. Multiverktøyene gir deg alt du trenger for daglige spørsmål, store og små. Sykkelverktøy og multiverktøy inkluderer unbrakonøkkel, åpningsnøkkel, kjedeverktøy, stjerneskruer og standard skrutrekkere osv. Du kan kjøpe disse verktøyene og multiverktøyene fra Sigma , MSC, Eltin.

Pumper

Sykkelpumpene er den typen luftforskyvning med positiv fortrengning spesielt produsert for fylling av sykkeldekk. Den har en kobling eller adapter for applikasjon med en eller begge av de to mest grunnleggende typene plugger som brukes på sykler. Du kan kjøpe pumpene fra MSC, Eltin og Xiaomi .

Oppbevaring

Sykkel lagring er en ting som sykler kan trygt legges for parkering retninger. Sykkeloppbevaring kan være frittstående eller være riktig koblet til bakken eller noe stabilt objekt. Du kan kjøpe den beste sykkeloppbevaringen fra kjente merker som KMC , Unior Unior.