up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Underhåll cykling

Underhåll cykling

Hitta ett brett utbud av Underhåll-produkter för cykling. Upptäck de bästa erbjudandena på bikeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Underhåll

Märken i Underhåll

Tips för underhåll av din cykel

Cykeltillbehör och delar förbättrar din ridförmåga, men med faktiskt många alternativ kan det säkert förvirra nybörjare. Så bara de nödvändiga delarna som alla motorcyklister bör överväga att köpa för att göra körningen bekvämare, pålitligare och roligare. Du kan köpa dessa tillbehör och delar från MSC , Eltin , BBB .

Smörjmedel och rengöringsmedel

Cykelsmörjmedel och rengöringsmedel används för att underhålla din cykel. Rengöringsmedel kan appliceras över hela cykeln och stöd för att avlägsna smuts, men rekommenderas särskilt för ramen, hjulen och däcken. När cykeln har rengjorts kommer smörjmedlet att appliceras på kedjan igen och regioner som behöver smörjas igen. Du kan köpa smörjmedel och rengöringsmedel från Assos , MSC, Camelbak .

Verktyg och multiverktyg

Verktyg och multiverktyg är mycket viktiga för att underhålla en cykel. Multiverktygen är fyllda med mångsidighet och kapacitet att utföra alla uppgifter. Multiverktygen ger dig allt du behöver för vardagliga frågor stora och små. Cykelverktyg och multiverktyg inkluderar insexnycklar, öppna nycklar, kedjeverktyg, stjärnskruvar och vanliga skruvmejslar etc. Du kan köpa dessa verktyg och multiverktyg från Sigma , MSC, Eltin.

Pumps

Cykelpumparna är den typ av luftförskjutningspump som är speciellt tillverkad för att fylla cykeldäck. Den har en länk eller adapter för applikation med en eller båda av de två mest grundläggande pluggarna som används på cyklar. Du kan köpa pumparna från MSC, Eltin och Xiaomi .

Lagring

Cykelförvaring är en sak som cyklar säkert kan bifogas för parkerings riktningar. Cykelförvaring kan vara fristående eller vara ordentligt ansluten till marken eller något stabilt föremål. Du kan köpa den bästa cykelförvaringen från kända märken som KMC , Unior Unior.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga