up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lezyne

Lezyne

KAIKKI ( Lezyne )

Noin Lezyne

Lezyne, urheiluvälinealan edelläkävijä, on parantanut pyöräilyn kokemusta perustamisestaan lähtien vuonna 2007. Omaa pyöräilyintoaan sekä halua suunnitella korkealaatuisia tarvikkeita, jotka parantavat ajokokemusta, takanaan omaava Micki Kozuschek perusti Lezynessä San Luis Obispon, Kalifornian. Ehdottomalla sitoutumisella tarkkuuteen, toiminnallisuuteen ja esteettisyyteen, Lezyne on nopeasti noussut puhutuimmaksi merkiksi jokaiselle pyöräilijälle. Lyhyesti sanottuna, Lezyne on uudistanut pyöräilytarvikkeita yhdistämällä niihin tyyliä, toiminnallisuutta ja kestävyyttä. Laajan tuotevalikoiman, kuten pyöräilytietokoneiden, rinkkojen, pullotelineiden, valojen ja pumppujen, avulla Lezyne on jatkuvasti asettamassa uusia standardeja ja rikastuttamassa pyöräilykokemusta kaikkialla maailmassa. Kompakti muotoilu ja kestävä rakenne tekevät niistä suosittuja pyöräilijöille, jotka arvostavat suorituskykyä ja käytännöllisyyttä.
Paranna pyöräilykokemustasi Lezynessa

Lezyne pyöräilytietokoneet yhdistävät teknologian ja pyöräilyn sulavasti. Nämä kompaktit laitteet tarjoavat pyöräilijöille tarkan navigoinnin ja tärkeimmät suorituskykymittarit. Tarjoamalla ominaisuuksia, kuten GPS-yhteyden, sydämenlyöntiseurannan ja edistyneen reitin suunnittelun, Lezyne pyöräilytietokoneet antavat pyöräilijöille mahdollisuuden seurata edistymistään ja optimoida pyöräilyseikkailujaan. Lezyne rinkat yhdistävät tyylin ja käytännöllisyyden. Nämä rinkat on suunniteltu ajatellen pyöräilijöitä, ja niissä on innovatiiviset muotoilut, runsaasti säilytystilaa ja säänkestäviä materiaaleja. Lyhyistä ajomatkoista pitkiin etäisyyksiin, Lezyne rinkat huomioivat pyöräilijöiden tarpeet, ja takaavat että he voivat kuljettaa välttämättömät tarvikkeet mukavasti ja turvallisesti. Muotoilun ja toiminnallisuuden painopisteenä, Lezyne pullotelineet tarjoavat vakaan ja kevyen ratkaisun vettä kuljettamiseen ajellessa. Lujasta materiaalista valmistetut telineet pitävät juoman helposti saatavilla, ja säilyttäen samalla Lezynessä tunnetun hienon ulkonäön. Lezyne valot eivät ole pelkästään tarvikkeita; ne ovat olennainen osa pyöräilyn turvallisuutta. Voimakkaista etuvaloista, jotka loistavat pimeyttä läpi, takavaloihin, jotka lisäävät näkyvyyttä, Lezyne valot priorisoivat pyöräilijän turvallisuutta säilyttäen samalla tyylikkään ulkonäön. Lezynessä osoitetaan innovaatiokykyä myös heidän polkupyörävaloissaan. Nykyaikaisen LED-teknologian ansiosta nämä valot tarjoavat erinomaisen kirkkauden ja akunkeston. Olipa kyse valaistamasta himmeää polkua tai tekemästä pyöräilijästä näkyväksi tien päällä, Lezyne polkupyörävalot erottuvat suorituskyvyssä ja esteettisyydessä. Lezyne pumppujen nimi on synonyymi luotettavuudelle ja tehokkuudelle. Suunniteltu nopeasti täyttämään renkaat ja minimoimaan seisonta-aika, nämä pumppujen tulevat eri kokoisina, ja sopivat eri pyöräilytarpeisiin. Kun puhutaan renkaiden tarkan paineen täyttämisestä, Lezyne lattiamatot ovat valinta kaikille pyöräilijöille. Rakenteeltaan kestävät ja tarkat, nämä pumppuihin sisältyvät vakaan pohjan, ergonomisten kahvojen ja helposti luettavien paineantureiden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje