up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Mavic

Hjul

Hjul

Fälgar Och Ekrar

Fälgar Och Ekrar

Herrskor

Herrskor

Hjälmar

Hjälmar

Kläder

Kläder

Textiltillbehör

Textiltillbehör

Kategorier

Barnskor

Damkläder

Damskor

Elektronik

Herrkläder

Herrskor

Hjälmar

Hjul och Däck

Komponenter

Komponenter Reservdelar

Underhåll

Utbildning och Tävling

Allt( Mavic )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Mavic

Mavic (Manufacture d´Articles Vélocipédiques Idoux et Chanel) är ett berömt franskt märke som har stått i centrum för cykelinnovation sedan starten 1889. Med en oövervinnlig engagemang för kvalitet och prestanda har Mavic blivit ett tillförlitligt namn inom cykelvärlden. Det erbjuder ett omfattande sortiment som tillgodoser behoven hos professionella cyklister och entusiaster lika. Med en ärorik historia som sträcker sig över ett sekel fortsätter Mavic att innovera och omdefiniera cykelupplevelsen. Oavsett om det är hjul, fälgar, hjälmar, nav eller skor, representerar Mavic produkterna märkets strävan efter perfektion, vilket gör det möjligt för cyklister att nå nya höjder i prestanda, komfort och säkerhet. Upptäck den bästa Mavic cykelutrustningenBikeinn.

Revolutionera din cykelupplevelse med Mavic
Mavic hjul är ett vittne om märkets ingenjörskonst och dedikation att driva gränserna för prestanda. Skapade med precision och med användning av avancerad teknik, erbjuder Mavic hjul oförliknelig aerodynamik, lättviktskonstruktion och exceptionell hållbarhet. Oavsett om det är landsvägcykling, mountainbiking eller banlopp är Mavic hjul designade för att förbättra hastighet, hantering och hela cykelupplevelsen. Mavic fälgar är en perfekt blandning av styrka, tillförlitlighet och prestanda. Noggrant tillverkade av högkvalitativa material, från landsvägskörning till äventyr utanför vägen, ger Mavic fälgar det optimala balansen mellan vikt och styrka, vilket ger cyklister självförtroende att driva sina gränser.
Säkerhet är avgörande i cykling, och Mavic hjälmar är designade för att erbjuda superb skydd utan att kompromissa med komfort eller stil. Mavic hjälmar har avancerade tekniker som MIPS (Multi-directional Impact Protection System) och omfattande ventilationssystem för att hålla cyklister svala och skyddade under intensiva turer. Mavic nav är noggrant utformade för att erbjuda exceptionell styrka, lättviktsprestanda och exakt hjulställning. Tillverkade av höghållfast stål eller avancerade material som kolfiber, ger Mavic nav den perfekta balansen mellan styvhet och flexibilitet, vilket bidrar till en mer effektiv kraftöverföring och ökad stabilitet på cykeln.
Mavic skor är skapade med noggrann uppmärksamhet på detaljer för att leverera komfort och hållbarhet. Med ett utbud av modeller som är designade för olika cykeldiscipliner, har Mavic skor innovativa stängningssystem, ergonomiska design och andningsbara material för att förbättra pedaleffektivitet och minska trötthet. Oavsett om det är landsvägcykling, mountainbiking eller triathlon, ger Mavic skor den perfekta kombinationen av prestanda och komfort. Designade för att maximera kraftöverföringen och minimera vikten, inkorporerar Mavic cykelskor tekniker som kolfiber sulor, anpassningsbara passformssystem och exakta stängningsmekanismer. Med fokus på prestanda och effektivitet, hjälper Mavic cykelskor cyklister att nå sin fulla potential på vägen. Mavics engagemang för cykling ligger utanför tillverkning av exceptionella produkter. Märket har aktivt deltagit i att stödja och främja sporten i årtionden. Mavic vill främja cykelgemenskapen och försöker inspirera cyklister på alla nivåer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga