up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Thule

Thule

KAIKKI ( Thule )

Noin Thule

Thule, nimi, joka on synonyymi ulkoiluun ja laadukkaisiin varusteisiin, on ollut edelläkävijä aktiivisten elämäntapojen parantamisessa sen perustamisesta lähtien. Ruotsissa vuonna 1942 perustettu Thule aloitti tuotteiden valmistamisena, jotka on suunniteltu auttamaan ihmisiä kuljettamaan laitteitaan ja omaisuuttaan helposti, riippumatta heidän päämäärästään. Brändin sitoutuminen innovaatioihin, laatuun ja syvään ymmärrykseen ulkoilmaihmisten tarpeista on vahvistanut sen asemaa maailmanlaajuisena johtajana tarjotessaan laajan valikoiman tavaroiden kuljettamiseen tarkoitettuja ratkaisuja.
Ruotsalaisen käsityön perinteen ja maailmanlaajuisen läsnäolon pohjalta Thule jatkaa kehittymistään, innostamalla ihmisiä hyödyntämään ulkoilua ja tarjoamalla keinoja heidän intohimonsa kuljettamiseen luottavaisina. Thule varmistaa, että pyöräsi pysyvät vakaana ja turvallisina koko matkan ajan, vapauttaen sinut tutkimaan uusia polkuja ja maastoja. Jos tiedät mielitekoa avoimelle tielle, Thule tarjoaa pyörävarusteita, jotka yhdistävät mukavuuden ja suojan. Thule laajentaa osaamistaan arkipäiväisiin seikkailuihin laadukkailla tuotteilla.

Thule kohottamassa seikkailujasi

Thulen kattotelineet ovat monien seikkailujen pohja. Tarkasti muotoilluilla telineillä voit helposti kiinnittää eri autojen mallit ja kuljettaa ulkoiluvarusteita, matkalaukkuja ja laitteita turvallisesti ja vaivattomasti. Nämä telineet varmistavat, että pyörät on kiinnitetty turvallisesti kuljetusta varten, estäen vaurioita ja helpottaen lastaus- ja purkuprosesseja. Thule pyörätelineet palvelevat erilaisia pyöriä, vuoristopyöristä maantiepyöriin, tehden jokaisesta matkasta nautittavan ja vaivattoman. Thule kattokotelot ovat osoitus brändin sitoutumisesta säilytystehokkuuden parantamiseen. Kun seikkailusi vaativat enemmän tilaa, Thulen kuormakotelot tarttuvat haasteeseen. Niiden suunnittelu kestää elementtejä ja pitää omaisuutesi turvassa, laajentaen säilytyskapasiteettia auton sisätiloja vaarantamatta. Thule kuormakotelot uudistavat tieretkeilyä, muuttamalla autosi voimavaraksi.
Thulen pyöräkuljetustelineet tarjoavat vaihtoehtoja turvalliseen ja helpottamaan pyörien kuljettamiseen. Helpottaen pyörämatkustusta, Thule pyörälaukut on älykkäästi suunniteltu suojaamaan pyörääsi matkan aikana. Nämä laukut tarjoavat pehmustusta ja tukea, estäen naarmuja ja vaurioita. Kestävyyttä ja mukavuutta ajatellen nämä reput kantavat vaivattomasti tavaroita, olitpa sitten kaupunkiliikenteessä tai villiin luontoon kävelyllä. Thulen reppuja yhdistää tyyli ja toiminnallisuus, sopeutuen monenlaisiin elämäntapoihin. Liikkeellä olevat perheet kääntyvät Thulen puoleen sen rattaissa, jotka yhdistävät suorituskyvyn ja tyylin. Säädettävien kahvojen, kompaktin taittamisen ja vankan alustan avulla Thule rattaat ovat osoitus brändin sitoutumisesta perheseikkailujen parantamiseen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje