Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Thule

Om Thule
Thule, et navn som er synonymt med utendørs eksplorering og løsninger av premium kvalitet, har vært på frontlinjen for å forbedre aktive livsstiler siden oppstarten. Grundlagt i Sverige i 1942, Thule begynte som en produsent av produkter som er designet for å hjelpe folk med å transportere utstyret og eiendelene sine med letthet, uavhengig av destinasjonen. Merkets forpliktelse til innovasjon, kvalitet og et dypforståelse for behovene til utendørsentusiaster, har styrket sin posisjon som en global leder i å tilby et bredt utvalg av løsninger for å bære utstyr.
Med en arv som har røtter i svensk håndverk og en global tilstedeværelse, Thule fortsetter å utvikle seg, inspirere individer til å omfavne det fri og tilby de nødvendige midlene for å transportere lidenskapene deres med tillit. Thule sørger for at syklene forblir stabile og sikre gjennom hele reisen, slik at du kan utforske nye stier og terreng. For syklister som lengter etter åpne veier, tilbyr Thule sykkelutstyr som kombinerer bekvemmelighet og beskyttelse. Thule utvider sin ekspertise til hverdagslige eventyr med sin linje av produkter av premium kvalitet.

Thule øker dine eventyr

Thule's takbokser er grunnlaget for en rekke eventyrmuligheter. Håndlaget med presisjon, fester disse boksene seg enkelt til ulike kjøretøymodeller, noe som gjør det mulig å transportere utendørsutstyr, bagasje og utstyr på en sikker måte. Disse boksene sikrer at syklene er sikkert festet under transport, hindrer skader og gir enkel lasting og lossing. Thule sykkelholder tilbyr et variert utvalg av sykler, fra fjell- til landeveissykler, noe som gjør hver reise til en glede og fri for stress. Thule takbokser er et vitnesbyrd om merkets forpliktelse til å maksimere lagringskapasiteten. Når eventyrene krever mer plass, utvider Thules bagasjebokser oppgaven. Designet for å tåle elementene mens dine eiendeler holdes sikre, utvider disse boksene lagringskapasiteten uten å kompromisse med kjøretøyinteriøret. Thule kofferbokser redefinerer veikjøring, og forvandler kjøretøyet ditt til en lagringsmaskin.
Thule sykkelholdere tilbyr et bredt utvalg av alternativer for å transportere syklene sikkert og enkelt. Ved å lette sykkelturer, tilbyr Thule sykkeltasker smart designet som beskytter sykkelen under transport. Disse veskene tilbyr polstring og støtte, for å forhindre riper og skader. Utformet for å være både slitesterk og komfortabel, bærer disse sekkene lett dine eiendeler, enten du kjører byen eller går på tur i villmarken. Thule ryggsekker forener stil og funksjonalitet, og tilpasser seg ulike livsstiler. Familier på farten vender seg til Thule for sine barnevogner som kombinerer ytelse og stil. Med funksjoner som justerbare håndtak, kompakt sammenlegging og robust suspensjon, er Thule barnevogner et vitnesbyrd om merkets dedikasjon til å forbedre familieeventyrene.