up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Dykning Viktsystem dyk

Dykviktssystem

Hitta ett brett utbud av Dykviktssystem-produkter för dyk. Upptäck de bästa erbjudandena på diveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Dykning Viktsystem

Märken i Dykning Viktsystem

Vad används dykvikter till?

Tillbehör

Tillbehören för dykvikt är de viktigaste förnödenheterna för dykarnas säkerhet. Tillbehören inkluderar en ring för viktbältet, ett fickbälte och halkfria spänne . Ringen för bältet kan ge en säker fästpunkt för tillbehör eller extra vikter till bältet. Ett dykfickabälte är ett specialbälte designat för dykning eller andra vattenaktiviteter. Spänneledningar är vikter av metall eller plast som fäster bältet för att ge den nödvändiga vikten.

Baudriers

Baudriers används för idealisk viktfördelning. Dess anatomiska utformning ger en bättre passform. Baudriers levereras med särskilt bekväma viktväskor med slitsar för vattendränering. Den har också valet att justera flytkraften med i genomsnitt 500 g eller 1 kg pund, upp till max 5 kg. Flexibla, fyllda axelbälten av baudriers har snabbspännen för mer framträdande skydd och omedelbar urladdning vid problem.

Bälten

Viktbälten används för att koppla ihop blyvikter nära din midja och är gjorda av nylon eller syntetiskt gummi. Du kan välja material på bältena efter ditt personliga val och hur du kommer att använda dem. De kommer ofta med spänne i rostfritt stål och bältena är vanligtvis 50 60 tum långa och är skapade för service under vattnet vid dykning. Spännet i rostfritt stål är Quick Release för de omständigheter där du kan behöva lossa ditt bälte. Själva bältet är skapat av ett hållbart material som är resistent mot skador från UV och grova ytor.

Spännen

Spännena eller spännena är verktygen som används för att fästa två lösa ändar av dykbältena, med en ände ansluten till den och den andra styrd av dykbältena på ett skyddat men flexibelt sätt. Dessa spännen är vanligtvis gjorda av rostfritt stål och används för att fästa viktbältena. Det finns många olika typer av spännen på marknaden. Du kan välja den som passar ditt viktbälte och den utrustning du köper den för. Du kan köpa spännena från märken som Cressi , SEAC , Mares , Salvimar och Aqualung .

Vikter

Dykvikter är föremål som används av dykare och fridykare för att öka sin totala vikt under vattnet. Dessa vikter är designade för att kompensera den naturliga flytförmågan hos en dykares kropp och utrustning, vilket gör att de kan sjunka och förbli på önskat djup utan att förbruka överskottsenergi. Dykvikter är ballastvikten som räknas av en dykare eller dykutrustning för att balansera extra flytkraft. Du kan använda vikterna efter ditt behov och situationen i det område där du dyker. Det beror också på dina dykfärdigheter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga