Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Scubaforce

Information för Scubaforce
"Scubaforce är ett tyskbaserat företag som specialiserar sig på att producera högkvalitativt dykutrustning för tekniska dykare. Företaget grundades 2003 av en grupp erfarna grottdykare, vrakdykare och djupdykare som ville utveckla specialiserad utrustning för en ny generation av tekniska dykare. Företagets mission är att erbjuda innovativa och toppmoderna produkter som uppfyller behoven hos tekniska dykare.
Scubaforce torrdräkter är en av företagets flaggskeppsprodukter. De är utformade för att erbjuda bästa kvalitet och individuella designalternativ. Torrdräkterna är unika och erbjuder utmärkt utrustning för dykare. Torrdräkterna finns i olika modeller som EXPLORER NST, XPEDITION och XPEDITION SE. EXPLORER NST är den första torrdräkten i tri-laminat utan sömmar. XPEDITION och XPEDITION SE är utformade för extrema förhållanden och erbjuder högsta nivå av komfort och skydd.
Scubaforce BCD-slangar är en annan produkt som företaget erbjuder. De är utformade för att vara hållbara och pålitliga. Slangarna finns i olika längder och storlekar för att passa olika typer av BCD:er. Företaget erbjuder också Scubaforce regulator-slangar som är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att vara kompatibla med olika typer av reglage.
Scubaforce underställ är utformade för att ge värme och komfort till dykare. Företaget erbjuder olika typer av underställ som ARCTIC X-BASIC, ARCTIC X-PURE och ARCTIC X-NINE. ARCTIC X-NINE är den första kombinationen av högelastisk fleece med 3M Thinsulate. Dräkterna är utformade för att bäras under torrdräkter och finns i olika storlekar.
Scubaforce maskskydd är utformade för att skydda masker från repor och skador. Skydden är tillverkade av högkvalitativa material och finns i olika färger. Företaget erbjuder också Scubaforce BCD-tillbehör som viktsystem, underkroppsspännen, inflatorhuvuden och anslutningar, tankband, snabba fickor och många andra viktiga tillbehör.
Sammanfattningsvis är Scubaforce ett företag som är dedikerat till att erbjuda innovativa och toppmoderna produkter som uppfyller behoven hos tekniska dykare. Företagets produkter är utformade för att vara hållbara, pålitliga och bekväma. Företagets produktionsanläggningar i Europa garanterar kortaste leveranstider och erbjuder exceptionella möjligheter. Företagets produkter finns tillgängliga över hela världen genom ett nätverk av återförsäljare och distributörer."