Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Scubaforce

Noin Scubaforce
"Scubaforce on saksalainen yritys, joka erikoistuu korkealaatuisten sukellusvarusteiden valmistamiseen teknisille sukeltajille. Yritys perustettiin vuonna 2003 kokeneiden luola-, hylky- ja syväsukeltajien toimesta, jotka halusivat kehittää erikoisvarusteita uuden sukupolven teknisille sukeltajille. Yrityksen missio on tarjota innovatiivisia ja huipputeknisiä tuotteita, jotka vastaavat teknisten sukeltajien tarpeita.
Scubaforce kuivapuvut ovat yksi yrityksen lippulaivatuotteista. Ne on suunniteltu tarjoamaan parasta laatua ja yksilöllisiä suunnitteluvaihtoehtoja. Kuivapuvut ovat uniikkeja ja tarjoavat erinomaista varustusta sukeltajille. Ne ovat saatavilla eri malleissa, kuten EXPLORER NST, XPEDITION ja XPEDITION SE. EXPLORER NST on ensimmäinen saumaton kolmikerroskuivapuku. XPEDITION ja XPEDITION SE on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin ja tarjoavat korkeimman tason mukavuutta ja suojaa.
Scubaforce BCD letkut ovat toinen yrityksen tarjoama tuote. Ne on suunniteltu kestäviksi ja luotettaviksi. Letkut ovat saatavilla eri pituuksina ja kokoisina sopimaan erilaisiin BCD-tyyppeihin. Yritys tarjoaa myös Scubaforce regulaattoriletkuja, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu yhteensopiviksi erilaisten regulaattoreiden kanssa.
Scubaforce aluspukut on suunniteltu tarjoamaan lämpöä ja mukavuutta sukeltajille. Yritys tarjoaa erilaisia aluspukuja, kuten ARCTIC X-BASIC, ARCTIC X-PURE ja ARCTIC X-NINE. ARCTIC X-NINE on ensimmäinen yhdistelmä korkealaatuista joustavaa fleeceä ja 3M Thinsulatea. Puvut on suunniteltu käytettäväksi kuivapukujen alla ja ne ovat saatavilla eri kokoisina.
Scubaforce maskinsuojat on suunniteltu suojaamaan maskeja naarmuilta ja vaurioilta. Suojat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne ovat saatavilla eri väreissä. Yritys tarjoaa myös Scubaforce BCD-tarvikkeita, kuten painojärjestelmiä, alusvyökiinnikkeitä, inflaattoriyksiköitä ja liittimiä, säiliökiinnikkeitä, pikataskuja ja muita tarvittavia varusteita.
Päätelmänä Scubaforce on yritys, joka on omistautunut tarjoamaan innovatiivisia ja huipputeknisiä tuotteita, jotka vastaavat teknisten sukeltajien tarpeisiin. Yrityksen tuotteet on suunniteltu kestäviksi, luotettaviksi ja mukaviksi. Yrityksen tuotantolaitokset Euroopassa takaavat lyhimmät toimitusajat ja tarjoavat poikkeuksellisia mahdollisuuksia. Yrityksen tuotteet ovat saatavilla ympäri maailmaa jälleenmyyjä- ja jakeluverkoston kautta."