up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

SEAC BCD Modular

SEAC BCD Modular

SEAC BCD Modular

SEAC BCD Modular

SEAC BCD Modular

SEAC BCD Modular

SEAC BCD Modular

SEAC BCD Modular

SEAC BCD Modular

SEAC BCD Modular

SEAC BCD Modular

SEAC BCD Modular

plus
SEAC

SEAC BCD Modular

Produktbeskrivning SEAC BCD Modular

För fans av äventyr under havet har SEACSUB skapat den nya MODULAR fritidsdykningsvästen , tack vare dess mångsidighet kan den bäras av kvinnor och män, perfekt passande båda.

För större säkerhet har den en sele inbyggd i 100 cordura-tyg och mycket beständigt och hållbart 3D-nät. Den har axelremmar med ett mjukt ryggstödssystem, D-ring och ventrås i aluminium.

Du kan perfekt byta ut de olika delarna av västen utan problem. Du kan resa med det perfekt eftersom det är väldigt enkelt och bekvämt att förvara. SEAC® Modular är den nya bakre blåsan BCD från SEAC® designad för de mest krävande dykare som letar efter en modulär BCD att använda i sina olika dykupplevelser. Börja med en robust sele med en stålkärna i den mjuka ryggsäcken som bas när du anpassar din SEAC® Modular. Sedan kan du lägga till och ersätta de olika delarna av BCD på egen hand.


Funktioner:

FRIHET, GÖR TILL MÄTNING: alla delar av SEAC® Modular BCD är utbytbara. Du kan enkelt och snabbt justera BCD: s struktur och hitta precis rätt flytkraft i alla situationer.
STANDARDFÖRBINDELSER: Ryggsäcken för SEAC® Modular BCD rymmer olika väskor och ryggsäckar tack vare standardmåttöglor för fästning med remmar och andra fästen. Vadderingen förhindrar irritation från klämmor i kontakt med ryggen.
PRAKTISKT FÖR RESEN: SEAC® Modular är BCD som passar bekvämt i ditt bagage, vilket gör den idealisk för dykresor. Den demonteras snabbt, tar lite utrymme och väger bara 3 kg, så att du kan använda din egen BCD-uppsättning till precis rätt mått även när du reser.
GRUNDLÄGGANDE UTRUSTNING: den grundläggande SEAC®-modulutrustningen inkluderar: sele med avtagbara axelremmar och mjuk ryggrad med avtagbar stålkärna, en 13,5 liters munkdubblås, 2 snabbfickor för vikter, D-ring och magspänne i anodiserat aluminium.
2 VERSIONER: Den nya SEAC® modulära BCD finns både med och utan snabb avgasventil ansluten till korrugerad uppblåsningsslang (REV-version).

MODULÄRA TEKNISKA SPECIFIKATIONER:

SELE
Cordura 1000 denier-tyg och 3D-nät.
Axelremmar med ram-till-bak-fästsystem.
D-ring och magspänne i eloxerad aluminium.
Två trimfickor för vikter upp till 2 kg med en kardborreklaff för snabb frigöring.
Avtagbar grenrem.

BLÅSA
Munkblåsa i Cordura 1000 denier-tyg.
Luftkammare i 400 mikron polyuretan.
Kolvuppblåsare.
Vikt: 3 kg.
En storlek.

SEAC® TILLBEHÖR
Multifunktionsficka för tillbehör och vikter i 1680 denier ballistisk nylon med dragkedja, universalöglor för att fästa din BCD-kniv och kardborreklaff för snabb frigöring av vikter (upp till 4 kg).
Trimfickor för vikter upp till 2 kg med kardborreklaff för snabb frigöring.
Q & S (Quick & Safe) quick release-ficka för integrerade vikter upp till 6 kg och universalöglor för att fästa en BCD-kniv.
Aluminium bakplatta.Om du letar efter en Västar artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Västar alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig SEAC BCD Modular, till detta pris 581.99 $ och finns tillgänglig. diveinn är det bästa alternativet för att köpa din dykutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på SEAC BCD Modular, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

Funktioner SEAC BCD Modular

Resa
Ja
Färg
Svart
Kön
Unisex
Ålder
Vuxen
Rekommenderad Användning
Fritidsdykning

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

SEAC BCD Modular

Information om munkblåsan.

-

Dosera Seac Modular bcd eller Rev Bcd med dumpventil som den lilla bilden visas. Jag skulle vilja köpa 1 av ovanstående.! Tack,

SEAC BCD Modular

Seac modulär bcd

-

Fantastiskt BCD, älskar det väldigt mycket!

SEAC BCD Modular

Bra investering

-

Älskar min BCD, kompakt lätt och lätt. Jag borde ha betalat lite extra och skaffat den modulära med axeldumpventil. Men allt och allt rockstar wing

SEAC BCD Modular

Bra kvalitet

-

Mycket bra kvalitet med lågt pris. Det räcker mycket för fritidsdykning.

SEAC BCD Modular

Seac

-

Min första bcd med överkomligt pris. Tack vare diveinn för 30 % rea.

SEAC BCD Modular

Bra bcd

-

lätt men fast. tillräckligt stor för singel 15L.

SEAC BCD Modular

Stor vinge bcd

-

Den är minimalistisk och snygg, demonteras snabbt och packar ganska mycket platt och väger

SEAC BCD Modular

Vinge

-

Mycket solid och praktisk teknisk stilvinge.

SEAC BCD Modular

Bra

-

väldigt solid och praktisk teknisk stil

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up