up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Eastpak Jr 11.5L

Eastpak Jr 11.5L

Eastpak Jr 11.5L

Eastpak Jr 11.5L

Eastpak Jr 11.5L

Eastpak Jr 11.5L

Eastpak Jr 11.5L

plus
Eastpak

Eastpak Jr 11.5L

Produktbeskrivelse Eastpak Jr 11.5L

En klassisk design som aldri vil dato; den Eastpak JR skulderveske er perfekt for alle som trenger noe robust men stilig å lagre sine ting. Den komfortable, justerbar skulderstropp gjør JR skulderveske lett å bære, mens sikre festene bety at viktig utstyr er beskyttet. Tilgjengelig i en rekke dristige mønstre og farger.Spesifikasjoner:


Hovedrom med glidelås lukking

Justerbar og avtakbar polstret skulderrem med SGS

To stikklommer i henhold klaff

Spenne nedleggelser på frontklaff

Innvendig glidelåslommeSpesifikasjoner:


Høyde: 24 cm

Bredde: 33 cm

Dybde: 11 cm

Volum: 11.5L

Vekt: 390g

Materiale: Polyamid


Hvis du ser etter gode kvalitets Kofferter og laptop vesker artikler, da vil vårt utvalg av Kofferter og laptop vesker definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Eastpak Jr 11.5L, prisen er 39.99 $ og er tilgjengelig. dressinn er det beste alternativet for å kjøpe mote utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Eastpak Jr 11.5L, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Eastpak Jr 11.5L

Farge
Svart
Produkttype
Poser

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Eastpak-kvalitet

-

Når det gjelder forhandleren, perfekt, ekspresslevering! Når det gjelder produktet, er kvaliteten veldig god. Med den 30-årige eastpak-garantien er det betryggende. Jeg liker denne størrelsen (verken for stor eller for liten), jeg hadde bare ønsket en hurtiglomme med glidelås på klaffen, som på storesøster.

Bag

-

Mottatt raskt, som på bildet, god kvalitet ... Vær imidlertid forsiktig fordi vi ikke har tatt hensyn til størrelsen når du bestiller, og et stort perm er bare ..... Ellers er alt topp ...

Girakselveske fra østpak

-

Leveransen var rask. Vesken ser ut som på bildet, kanskje skulderreimen var litt smalere enn jeg hadde forestilt meg. Ellers er posen bra og inneholder en datamaskin og papir uten problemer.

Om oss

-

Jeg likte virkelig kofferten, et godt kjøp.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up