up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma Takki Basilea

plus
Joma

Joma Takki Basilea

Tuotekuvaus Joma Takki Basilea

Alushameen huppari.Jos haluat tietää lisää Joma Takki Basilea:sta tai muista Joma-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa goalinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia jalkapallo:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Takit valikoimaamme, mistä voit valita jalkapallotuotteita Joma:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Joma Takki Basilea

Huppu
With hood
Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Sininen
Suositeltava käyttötarkoitus
Kaupunki
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Yläosa

-

Päällystakki! Minä suosittelen! Toimitusaika 4 päivää.

Arviointi

-

5 tähteä

Joma

-

Erinomainen laatu! suositella

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up