up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kappa Pehmustettu Takki Dasia

plus
Kappa

Kappa Pehmustettu Takki Dasia

Tuotekuvaus Kappa Pehmustettu Takki Dasia

Ominaisuudet:

Aito logotulos rinnassa, hopeavuori.

Tekniset tiedot:

Kangas: 100% nailonia.Kaikki Takit kategorian jalkapallo tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. goalinn:sta löydät täyden Kappa-kokoelman Naisten vaatteet tuotteita. Kappa:n Pehmustettu Takki Dasia:een hinta on 73.0425 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Kappa Pehmustettu Takki Dasia

Huppu
With hood
Väri
Musta
Suositeltava Käyttötarkoitus
Jalkapallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up