up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kappa Takki Lamezio

plus
Kappa

Kappa Takki Lamezio

Tuotekuvaus Kappa Takki Lamezio

Hupullinen, pehmustettu, tiukka takki, vetoketjulliset taskut.

Kangas, joka suojaa kylmältä.

Omini, brodeerattu rinnassa


Suunnitteletko Kappa Takki Lamezio:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi goalinn:n, jalkapallokaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 56.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! goalinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Kappa-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla jalkapallo tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Kappa Takki Lamezio

Huppu
With hood
Väri
Musta
Harmaa
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju
Suositeltava Käyttötarkoitus
Jalkapallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Lamezio kappa -takki

-

upea Kappa-takki, yhdenmukainen sen kanssa, mitä odotin sivuston suosittelevan

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up