up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kappa Takki Logo

plus
Kappa

Kappa Takki Logo

Tuotekuvaus Kappa Takki Logo

Ominaisuudet:

Sisäpantahuppu, edessä täysi vetoketju, alareunassa joustava nauha ja yksityiskohdat painettu.

Kappa-kirjain edessä ja Omini-logo hihoissa ja takana.

Lisäosat sivuilla ja hihoissa.

Tekniset tiedot:

Kangas: Kudottu 100% nailonia vedenpitävä (2000 mm), vuori 100% polyesteriä.Aiotko hankkia itsellesi suositun Kappa Takki Logo:n? Kaikki Kappa-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Kappa Takki Logo jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme goalinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman jalkapallo varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Kappa Takki Logo

Huppu
Without hood
Väri
Sininen
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju
Suositeltava Käyttötarkoitus
Jalkapallo

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up