up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

plus
Kelme

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Meidän suurin Classic ja Top Seller. Hisking-yläosan ansiosta tämä upea näkö ja suorituskyky sisältää teknologian ja KELME: n yksinomaisen ulkopohjan, kaikki pakkauksessa, joka tekee siitä mukavan, joustavan, kestävän ja nopean.

Tekniset tiedot:

Koostumus: Hisking / Tekstiili


Kelme Sisäjalkapallokengät Precision INa on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Kelme:n tuotteita, kuten Sisäjalkapallokengät Precision IN, löydät ne omasta jalkapallo verkkokaupastasi goalinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. goalinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä jalkapallo varusteita Kelme:lta.

Ominaisuudet Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Oikein hyvä

-

Mukavat kengät hyvällä viimeistelyllä. Oikea koko. Nopea kuljetus.

Laatu

-

Erinomainen suhde hinnan ja laadun välillä!!

Erittäin hyvä

-

erinomainen laatu !!! kaunis kenkä

Erittäin hyvä

-

erittäin hyvä kenkä

Hyvä valinta

-

Kevyt, erittäin mukava, hyvä materiaali.

Erinomainen

-

Erinomainen laatu!

Veryygood

-

Hyvin niin hyvä

Oikein hyvä

-

goood

Tuosta hinnasta et voi pyytää lisää

-

Merenkulku oli nopeaa ja halpaa, ja kengät ovat erittäin mukavat, ne sopeutuvat melko nopeasti jalkaan ja hinta / laatu suhde on upea. Lisäksi kosketus palloon on miellyttävä ja pidä jalka hyvin. Erittäin tyytyväinen ostoon.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up