up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

plus
Kelme

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Meidän suurin Classic ja Top Seller. Hisking-yläosan ansiosta tämä upea näkö ja suorituskyky sisältää teknologian ja KELME: n yksinomaisen ulkopohjan, kaikki pakkauksessa, joka tekee siitä mukavan, joustavan, kestävän ja nopean.

Tekniset tiedot:

Koostumus: Hisking / Tekstiili


Suunnitteletko Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi goalinn:n, jalkapallokaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 31.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! goalinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Kelme-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla jalkapallo tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Oikein hyvä

-

Mukavat kengät hyvällä viimeistelyllä. Oikea koko. Nopea kuljetus.

Laatu

-

Erinomainen suhde hinnan ja laadun välillä!!

Erittäin hyvä

-

erinomainen laatu !!! kaunis kenkä

Erittäin hyvä

-

erittäin hyvä kenkä

Hyvä valinta

-

Kevyt, erittäin mukava, hyvä materiaali.

Erinomainen

-

Erinomainen laatu!

Veryygood

-

Hyvin niin hyvä

Oikein hyvä

-

goood

Tuosta hinnasta et voi pyytää lisää

-

Merenkulku oli nopeaa ja halpaa, ja kengät ovat erittäin mukavat, ne sopeutuvat melko nopeasti jalkaan ja hinta / laatu suhde on upea. Lisäksi kosketus palloon on miellyttävä ja pidä jalka hyvin. Erittäin tyytyväinen ostoon.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up