up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

plus
Kelme

Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Meidän suurin Classic ja Top Seller. Hisking-yläosan ansiosta tämä upea näkö ja suorituskyky sisältää teknologian ja KELME: n yksinomaisen ulkopohjan, kaikki pakkauksessa, joka tekee siitä mukavan, joustavan, kestävän ja nopean.

Tekniset tiedot:

Koostumus: Hisking / Tekstiili


Haluatko ostaa Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN:n? Olet oikeassa paikassa! goalinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Sisäjalkapallo kengät malleja. Tutustu nyt uusiin Miesten kengät tarjouksiimme goalinn:ssa. Näitä Kelme-merkkisiä Sisäjalkapallo kengät tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Kelme Sisäjalkapallokengät Precision IN

Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up