up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kempa Takki Core 2.0

Kempa Takki Core 2.0

Kempa Takki Core 2.0

Kempa Takki Core 2.0

plus
Kempa

Kempa Takki Core 2.0

Tuotekuvaus Kempa Takki Core 2.0

OMINAISUUDET:

sivutaskut vetoketjulla.

joustavat hihansuut.

heijastavat tulosteet.

teipatut saumat.

1000mm pinnoite.

kaulus kauluksella.

helman aukko säädettävällä johdolla.

materiaali: 100% polyesteriä.

Valmistettu Kiinassa.Haluatko lisää jalkapallo tuotteita Kempa:lta? goalinn:sta, omasta jalkapalloverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman jalkapallotuotteita, kuten Kempa Takki Core 2.0. Tällä hetkellä Kempa Takki Core 2.0 on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki jalkapallovarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Kempa Takki Core 2.0

Huppu
Without hood
Väri
Musta
Suositeltava käyttötarkoitus
Jalkapallo
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up